tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Adanalı (http://www.tualimforum.com/adanali/)
-   -   Adanalı Dizisi 41. Bölüm Özeti (http://www.tualimforum.com/adanali/40853-adanali-dizisi-41-bolum-ozeti.html)

Başak 10.12.09 16:40

Adanalı Dizisi 41. Bölüm Özeti
 
Adanalı Dizisi 41. Bölüm Özeti
41. BÖLÜM ÖZETİ
Adanalı kızının kaçtığını öğrenince elindeki fotoğraflarla Sofiahttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgnın peşine düşer. Ancak hiçbir esnaftan istediği yanıtı alamaz. Çaresiz yoluna devam ederken yanından hızla bir araba geçer ve birkaç saniye sonra da polis arabasını görünce bu durumdan işkillenir. Suçlulardan taraf olduğu anlaşılan bir adam polisleri yanlış tarafa yönlendirir ve suçluların polisi atlatmasını sağlar. Bu duruma şahit olan Adanalı rahat durmaz suçluların peşine düşer. Adanalıhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgyı hareketli dakikalar beklemektedir.
Küçük Alihttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgyi kurtarmak için Merkez Bankasıhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgndaki para kalıplarını çalmaları gereken Maraz Ali İdil ve ekibi mükemmel bir plan yaparlar. Ancak hesaba katmadıkları bir durum söz konusudur. Nevzat Müdür Merkez Bankasıhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgnın soyulmak istendiğinden haberdardır. Buna engel olabilmek için Adanalı Maraz Ali İdil ve Mariahttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgyı görevlendirir. Bu görev Maraz Ali ve İdilhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgi köşeye sıkıştırır.
Öte yandan Sofiahttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgdan hala haber yoktur. Sofiahttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgyı kaçıran adamlar Sofiahttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgyı belaya sürüklemektedir. Bu durumdan habersiz olan Adanalı Sofiahttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgyı bulmak amacıyla yeni bir operasyon başlatır ve şehirdeki bütün mobese kameralarında Sofiahttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgyı aramaya başlarlar. Peki bu arama çalışmaları sonuç verecek mi?


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 05:33 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2