tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Adını Feriha Koydum Emirin Yolu (http://www.tualimforum.com/adini-feriha-koydum-emirin-yolu/)
-   -   Adını Feriha Koydum Emirin Yolu 1. Bölüm (http://www.tualimforum.com/adini-feriha-koydum-emirin-yolu/104200-adini-feriha-koydum-emirin-yolu-1-bolum.html)

Başak 08.09.12 15:28

Adını Feriha Koydum Emirin Yolu 1. Bölüm
 
Adını Feriha Koydum Emirin Yolu 1. Bölüm


http://img402.imageshack.us/img402/7...umemirinyo.jpg
BÜYÜK ACI EMİR’E YOLUNU KAYBETTİRİYOR
Feriha’nın ölümünün ardından geçen 3 ayda Emir bambaşka bir insan olmuştur. Gözlerden uzakta acı dolu bir inzivaya çekilen Emir kendini etrafındaki herkesten uzaklaştırmıştır. Feriha’nın ardından hayatta kaybedeceği hiçbir şeyi kalmayan Emir artık ölümün peşinden giden yalnız bir adamdır. Emir’in tehlikeli yalnızlığı içinde yasını tutarken aynı gün hem kızını hem de karısını kaybeden Rıza ise Ömer ve memleketlisi Zülal’le birlikte köyden döner. Yaşadığı büyük acının ardından Rıza’yı Ömer’in varlığı ile birlikte memleketten okuması için İstanbul’a getirdiği Zulal ayakta tutmaktadır. Zülal ise sadece İstanbul’a karşı değil, köyde yaşadıklarını dinlediği Emir’e karşı da büyük bir merak içindedir. Bu sırada Emir’in yolu ise İstanbul’a tayin olan gözüpek polis memuru Can’la kesişir. Can ve Emir’in çakışan yolları eski bir düşmanlığı yeniden canlandırmak üzeredir.
Hayat, Emir ne kadar dirense de acısı ve tatlısıyla ölmeyen dostluklar, eski düşmanlıklar ve yola çıkmak isteyen aşklarla yeniden akmaya başlar.






Tualimforum.com video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 05:02 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2