tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Albüm Kapakları (http://www.tualimforum.com/album-kapaklari/)
-   -   Halil Kurt Unutulmaz Albümü 2010 (http://www.tualimforum.com/album-kapaklari/43652-halil-kurt-unutulmaz-albumu-2010-a.html)

ASYA 15.03.10 03:32

Halil Kurt Unutulmaz Albümü 2010
 

Halil Kurt Unutulmaz Albümü
2010 Halil Kurt Unutulmaz Albümü
Unutulmaz Halil Kurt Albümü





Halil Kurt, ilk albümü Unutulmaz’ı çıkardı

Atv nin sevilen dizisi Unutulmaz'ın müziklerini yapan ve seslendirdiği şarkılarla müzikseverlerin ve hayranlarının beğebisini kazanan Halil Kurt yepyeni şarkıların da yer aldığı Unutulmaz adlı albümü 6 mart 2010 tarihi itibari ile müzik marketlerde yerini aldı.

İki yıl önce bir televizyon kanalı tarafından düzenlenen “Bir yıldız doğuyor” yarışmasında adını duyuran Unutulmaz dizinsinin müziklerini yapan müzisyen Halil Kurt ilk dizinin adını taşıyan “Unutulmaz” isimli albümünü çıkardı.


İki sene önce “Bir Yıldız Doğuyor” yarışmasında yarışmacı olarak bulunan Halil Kurt sonralarda Unutulmaz dizisi müzikleriyle adını duyurmaya başladı. Beğeniyle izlenen “Unutulmaz” dizisine müzikleriyle renk katan Halil Kurt ilk albümü Unutulmaz’ı iki gün önce çıkardı. Çok yakında ekranlarda tekrar boy göstermeye hazırlanıyor. Gecenin Karanlığı ve Ağlama Yağmur Gözlüm isimli iki şarkı Halil Kurt’un sesinden beğeni topladı.

Halil Kurt yaptığı açıklamada, “Unutulmaz dizisi müzik hayatımda iyi bir kariyer yapmama neden oldu. Dizinin müzikleri dizinin izleyicileri tarafından çok beğenildi. İlk albümümü çıkardığım için mutluyum. Dizi için daha güzel şarkılar yapmaya devam edeceğim” dedi.

Albümdeki Şarkılar



1 - Unutlmaz
2 - Kıvıran Kıvırana
3 - Senden Başka
4 - Sonu Yok
5 - İstemeden
6 - Ben Seninle
7 - Sonu yok remix
8 - Kıvıran Kıvırana remix


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 11:26 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2