tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Anadolu Futbol Takımları (http://www.tualimforum.com/anadolu-futbol-takimlari/)
-   -   Amatör kulüp ziyaretlerinin dördüncüsü gerçekleştirildi (http://www.tualimforum.com/anadolu-futbol-takimlari/42307-amator-kulup-ziyaretlerinin-dorduncusu-gerceklestirildi.html)

Jaguar 02.01.10 11:31

Amatör kulüp ziyaretlerinin dördüncüsü gerçekleştirildi
 
Amatör kulüp ziyaretlerinin dördüncüsü gerçekleştirildi
Kulübümüzün, amatör kulüplere yapmış olduğu ziyaretlerin dördüncüsü dün akşam gerçekleştirildi.
Hürriyetspor, Hamitlerspor ve Bağlarbaşısporkulüplerine yapılan ziyaretlerde, altyapıdan sorumlu yöneticimiz Necmettin Kocaman ile birlikte altyapı koordinatörümüz Faruk Korkmaz, antrenörlerimiz Mesut Şen, Ersel Altıparmak, Ayvaz Öztürk hazır bulundular.
Oldukça samimi ve sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyaretlerde Necmettin Kocaman, futbolcularımızın imzaladığı bir forma ile kulübün flamasını başkanlara hediye ederek, amatörlerin her zaman yanlarında olduklarını söyledi.
Bağlarbaşı Kulübü ziyaretinde bir mahalle sakini yaptığı konuşmada " 35 yıldır bu mahallede yaşıyorum. Bursaspor yetkililerin buraya ziyaret yaptığını görmedim. Dışarıda arkadaşlar konuşurken Bursaspor yönetimi kulüp binasında dediler. İnanmadım ama yinede bakayım dedim. Gerçekten çok güzel bir davranış. Bursaspor yönetimini bu uygulamadan dolayı kutluyorum"dedi.
http://www.bursaspor.org.tr/30aralik1k.jpg http://www.bursaspor.org.tr/30aralik2k.jpg http://www.bursaspor.org.tr/30aralik3k.jpg http://www.bursaspor.org.tr/30aralik4k.jpg http://www.bursaspor.org.tr/30aralik5k.jpg


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 15:01 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2