tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Anadolu Futbol Takımları (http://www.tualimforum.com/anadolu-futbol-takimlari/)
-   -   Sağlam: " Maçın Fair-Play Ruhuyla Geçmesini Diliyorum" (http://www.tualimforum.com/anadolu-futbol-takimlari/43591-saglam-quot-macin-fair-play-ruhuyla-gecmesini-diliyorumquot.html)

Jaguar 03.03.10 17:55

Sağlam: " Maçın Fair-Play Ruhuyla Geçmesini Diliyorum"
 
Sağlam: " Maçın fair-play ruhuyla geçmesini diliyorum"
Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam, Diyarbakırspor ile deplasmanda yapacakları maça ilişkin, "Futbol keyfinin ve fair-play ruhunun en üst düzeyde yaşanacağı bir maç diliyorum" dedi.Sağlam, Özlüce Tesisleri`nde düzenlediği basın toplantısında, ligin ilk yarısında Bursa`daki karşılaşmada çok ufak bir kesimin çıkardığı bazı istenmeyen olayların yaşandığını, ancak Bursaspor Kulübü olarak Diyarbakırspor`u en iyi şekilde ağırladıklarını söyledi.

Diyarbakırspor`a daha önce hiç kullanmadıkları antrenman sahasını açtıklarını, rakibin isteği üzerine kendi antrenman programlarında değişiklik yaptıklarını belirten Sağlam, Diyarbakırspor Kulübü ve halkının da kendilerini en iyi şekilde ağırlayacaklarına dair şüphesinin bulunmadığını ifade etti.

Sağlam, Diyarbakırspor`un Turkcell Süper Lig`e renk katan bir takım olduğunu vurgulayarak, ``İnşallah ligde kalırlar. Biz de gelecek sezon da Diyarbakırspor ile ligin heyecanını birlikte yaşarız. Aynı duyguları diğer kentler için de yaşıyoruz. Futbol ve spor Türkiye`nin her tarafında yaşanırsa mutluluk verir. Malatya, Van, diğer taraftan Edirne de inşallah önümüzdeki dönemde Turkcell Süper Lig`in heyecanını yaşarlar` diye konuştu.

Her maçı ayrı ayrı düşündüklerini, bu kapsamda Diyarbakırspor maçından alınacak 3 puanın kendileri için büyük önem taşıdığını anlatan Sağlam, şöyle devam etti:

``Diyarbakırspor maçından sonra bizim için en önemli maç Kasımpaşa maçı olacak. Denizlispor maçına kadar her maçı tek tek değerlendireceğiz. Bu maçların ardından zirve ve şampiyonluk adına belki bir şeyler söyleyebiliriz. Şu anda gündemimizde sadece Diyarbakırspor maçı var. Futbol keyfinin ve fair-play ruhunun en üst düzeyde yaşanacağı bir maç diliyorum. Diyarbakır`da maçı kazanırsak sevincimizi rakibi incitmeden yaşayacağız. Kaybedersek ki Allah korusun, rakibi tebrik ederek Bursa`ya döneriz.``

Sağlam, bir gazetecinin ``Gazeteci Uğur Dündar ve Yılmaz Özdil`in `Bizans oyunları olmazsa Bursaspor şampiyon olabilir` yönündeki açıklamalarını nasıl değerlendiriyorsunuz?`` yönündeki sorusu üzerine, şöyle konuştu: ``Bu, mecazi olarak kullanılmış bir söz. Biz, hakem kararları yüzünden başka bir kulvarda saf dışı bırakıldık. Hakem hataları nedeniyle bazı maçlarda canımız da yandı. Ama şunu söylemek istiyorum, bundan sonraki süreçte ne bizim ne de bir başka takımın hakem hataları yüzünden canının yanmasını arzu etmiyoruz.``

``Son hafta Beşiktaş ile kazanan takımın şampiyon olacağı bir maç oynamak ister misiniz?`` yönündeki soruyu ise Sağlam, ``Bu, zor ama olabilecek bir durum. Ama doğrusu böyle bir maç oynamayı istemem. Sezon boyunca bir takımın ortaya koyduğu mücadelenin 90 dakikalık performansa bağlanmasını uygun bulmam. Umarım son maça kalmadan bazı şeyleri yapmış oluruz`` diye yanıtladı.

Sağlam, genç oyuncuları Sercan Yıldırım`ın tamamen iyileştiğini, bu oyuncunun Diyarbakırspor maçında forma giyebileceğini ifade ederek, takımda eksiklerinin bulunmadığını kaydetti.



http://i.fotomac.com.tr/galeri/super...097292/i_d.jpg


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:32 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2