tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Anadolu Futbol Takımları (http://www.tualimforum.com/anadolu-futbol-takimlari/)
-   -   Milan'la kardeş kulüp oluyoruz. (http://www.tualimforum.com/anadolu-futbol-takimlari/44673-milanla-kardes-kulup-oluyoruz.html)

Jaguar 27.04.10 11:34

Milan'la kardeş kulüp oluyoruz.
 
Milan'la kardeş kulüp oluyoruz.

Kulübümüz , İtalya'nın AC Milan Kulübü ile "kardeş kulüp" oluyor. Başkanımız Halil Ünal, Çarşamba günü Milano'da törenle imza atacaklarını açıkladı..

Halil Ünal, gazetecilere yaptığı açıklamada, Eskişehirspor Kulübü'nün yarım asra yaklaştığını belirterek, "1965 yılında kurulduk. 2015 yılında 50. yılımızı kutlayacağız.
Bugünün temellerini her türlü atmamız gerekiyor. Önümüzdeki yıl, her anlamda dünyanın önemli büyük kulüplerinin yaptığı işleri yapmak istiyoruz.

Milan kulübüyle 'kardeş kulüp' oluyoruz. Bir aksilik olmazsa çarşamba günü Milano'da olacağız. Orada bir tören yapıp imza atacağız. Daha sonra kendilerini Eskişehir'e davet edeceğiz. Dünyanın önemli kulüpleriyle 'kardeş kulüp' olmamızdaki gayelerimizden bir tanesi, bizim de dünya kulübü olma heveslisi olmamız. O projenin altı çok dolu. Hangi anlamda Milan'la kardeş olduğumuzu İtalya dönüşü anlatacağız. Bunun ötesinde kadrosu kaliteleşmiş, altyapısı, tesisleşmesi, her şeyiyle lige yakışır hale gelmiş bir Eskişehirspor kulübü var" dedi.


http://www.eskisehirspor.org/haber_r...lan_logo_1.jpg


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 17:26 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2