tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Anadolu Futbol Takımları (http://www.tualimforum.com/anadolu-futbol-takimlari/)
-   -   Bursa Beklediğimiz Gibi Oynamadı (http://www.tualimforum.com/anadolu-futbol-takimlari/56546-bursa-bekledigimiz-gibi-oynamadi.html)

Jaguar 16.09.10 09:09

Bursa Beklediğimiz Gibi Oynamadı
 
Bursa beklediğimiz gibi oynamadı

http://www2.yazete.com/pics/news/150...33100337_2.jpgValencia Teknik Direktörü Emery, maç hakkındaki görüşlerini açıkladı.



Valencia Teknik Direktörü Emery: Bursaspor'un beklediğimiz gibi oynamamasından kaynaklanan bir galibiyet aldık

Valencia Teknik Direktörü Unai Emery, Bursaspor'un bekledikleri gibi oynamamasından kaynaklanan bir galibiyet aldıklarını söyledi.
Emery, Şampiyonlar Ligi C grubunda Bursaspor'u 4-0 yendikleri maçın ardından yaptığı açıklamada, büyük bir takıma karşı oynadıklarını söyledi. Emery, şöyle konuştu: "Herşeyden önce Bursaspor'u bu ilk şampiyonlar ligi maçını tamamladıkları için tebrik ediyorum, Bursaspor yönetimi, teknik ekibi ve Bursa halkını. Bizim için son derece ciddi bir maçtı. Biz Bursaspor'un beklediğimiz gibi oynanamasından kaynaklanan bir galibiyet aldık."

Bursaspor'u etüt ettiklerinde büyük bir oyun yoğunluğu olan, son derece hücüma dönük oynayan, baskı yapan bir takım izlediklerine dikkat çeken Emery, "Bu akşam ise bizim oynamamıza izin verdiler. Baskı yapmadılar. İkinci golden sonra bir 10 dakika oynadılar. Baskı yaptılar. Biz rakibimize her zaman saygı gösteriyoruz. Bunu da hak ediyorlar. 5 maç var, herşey olabilir. Büyük bir takıma karşı oynadık. İşler istediğimiz gibi gitti ve galip geldik. Bursaspor'un bulunduğu yere takım futbolu sayesinde geldiğini düşünüyorum. Oyuncular arasından birini yada ikisini seçip onları göstermemek gerekir." diye konuştu.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 07:39 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2