tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Anaokulu - İlköğretim (http://www.tualimforum.com/anaokulu-ilkogretim/)
-   -   Karacasu Anaokulu Karacasu Aydın - Aydın Karacasu Karacasu Anaokulu (http://www.tualimforum.com/anaokulu-ilkogretim/47438-karacasu-anaokulu-karacasu-aydin-aydin-karacasu-karacasu-anaokulu.html)

Pelince 16.07.10 15:45

Karacasu Anaokulu Karacasu Aydın - Aydın Karacasu Karacasu Anaokulu
 
Karacasu Anaokulu Karacasu Aydın - Aydın Karacasu Karacasu Anaokulu

Karacasu Anaokulu Aydın Karacasu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Karacasu Anaokulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Karacasu Anaokulu resimleri (fotoğrafları), öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Karacasu Anaokulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel etkinlikler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.

Karacasu Anaokulu Tarihçesi:

Okulumuz 1999 tarihinde, Resmi Bagimsiz Anaokulu olarak Egitim Ögretime baslamistir. Binamiz; Milli Egitim Bakanligi tarafindan , 'yildiz proje ' olarak adlandirilan Bina projesi tipinde yaptirilmistir.

Toplam 980 m2 'lik bir araziye sahip olan okulumuz, bina olarak 490 m2 'lik bir alan kaplamaktadir. 490 m2'lik bahçe içersinde; çocuk oyun parki, kum havuzu ve çim oyun alani, bulunmaktadir.

5 derslikli olan okulumuzda; müdür odası, bekleme salonu, memur odasi, mutfak, yemekhane, 4-6 yasa göre düzenlemis ögrenci tuvaletleri ve personel tuvaletihttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgbulunmaktadir. Okulumuzun isinmasi kömür ile çalisan kalorifer ile saglanmaktadir.

Siniflarimizda okul öncesi egitim seti, Atatürk Kösesi, evcilik kösesi, kukla kösesi, fen ve doga kösesi ile sinif kitapliklari ve muhtelif oyuncaklarin yani sira 3 TV, 3 VCD player bulunmaktadir.

Karacasu Anaokulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Bulunduğu Yer: AYDIN / KARACASU
Adı: KARACASU ANAOKULU
Adresi: KARACASU ANAOKULU
Telefon Numarası: 2564411626
Faks Numarası:
E-mail Adresi:
Web Adresi:

http://i39.tinypic.com/1z647rp.jpg


http://i43.tinypic.com/258yt8w.jpg


http://i42.tinypic.com/1zwydn8.jpg


Kaynak : webrehberi


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 11:20 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2