tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Anaokulu - İlköğretim (http://www.tualimforum.com/anaokulu-ilkogretim/)
-   -   Ankara Ticaret Odası 65.Yıl İlköğretim Okulu Altındağ Ankara (http://www.tualimforum.com/anaokulu-ilkogretim/47826-ankara-ticaret-odasi-65yil-ilkogretim-okulu-altindag-ankara.html)

Pelince 19.07.10 04:17

Ankara Ticaret Odası 65.Yıl İlköğretim Okulu Altındağ Ankara
 
Ankara Ticaret Odası 65.Yıl İlköğretim Okulu Altındağ Ankara

VİZYONUMUZ
Okulumuz hizmet bölgemizdeki öğrencilerin ve bireylerin kendini tanımasına, çağdaş, laik, demokratik, katılımcı, yaratıcı, bilimsel nitelikte aydın yurttaşlar yetiştirmeyi benimsemiştir. Teknolojik ve bilimsel gelişmeleri takip eden ve uygulayan, nitelikli ve kaliteli bir eğitim hizmetinin sunulabilmesi için gerekli şartların oluşumunu sağlamak ve bu amaçla kaynaklar yaratarak eğitim sürecini desteklemektir.

MİSYONUMUZ
ATO 65.YIL İlköğretim Okulu, Türkiye Cumhuriyeti ve Atatürk ilkeleri doğrultusunda; Bilim çağında, yöresel kimliğini ve milli değerlerini muhafaza edebilen, bilgisinihttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgreferans kabul ettirip, kendine saygı ve güven duyan, girişken genç ve dinamikhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgnesiller yetiştirecektir. Sevgi, saygı ve güven ortamında "Başarma Azmi" ve "Geleceği Şekillendirme" sorumluluğu ile mükemmele ulaşmak için çalışacaktır. Çağın gerçeklerine uygun, Sağlıklı iletişim kurabilen, sorumluluk alabilen, kendine güven duyan, üreten ve yaratıcı gelişmelere açık, kendisiyle ve toplumla barışık, öğrenmeye ihtiyaç duyan Atatürk ilkelerine sahip çıkan bireyler yetiştirecektir.

BAŞARILARIMIZ

İnged Drama Festivalinde 6 dalda birincilik

İLETİŞİM

OKUL MÜDÜRÜ : Hayrettin ERGÜN
TELEFON : 0312 3489855
FAX : 0312 3492586
Ankara Altındağ Doğantepe
Doğantepe Mahallesi 2. cad. 221. Sokak


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 17:04 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2