tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Anaokulu - İlköğretim (http://www.tualimforum.com/anaokulu-ilkogretim/)
-   -   Kutlu Doğum Anaokulu Tepebaşı Eskişehir - Eskişehir Tepebaşı Kutlu Doğum Anaokulu (http://www.tualimforum.com/anaokulu-ilkogretim/48005-kutlu-dogum-anaokulu-tepebasi-eskisehir-eskisehir-tepebasi-kutlu-dogum-anaokulu.html)

Pelince 20.07.10 23:58

Kutlu Doğum Anaokulu Tepebaşı Eskişehir - Eskişehir Tepebaşı Kutlu Doğum Anaokulu
 
Kutlu Doğum Anaokulu Tepebaşı Eskişehir - Eskişehir Tepebaşı Kutlu Doğum Anaokulu

Okulumuz , “Eğitime %100 Destek Kampanyası ” çerçevesinde , Eskişehir İl Müftülüğü tarafından 01/04/2006 tarihinde yaptırılmaya başlanmış , 12/09/2006 tarihinde tamamlanmıştır. İl Müftülüğü okulun adını “Kutlu Doğum Anaokulu” olarak belirlendikten sonra İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne teslim etmiştir. Okulumuz 12/02/2007 tarihinde Eğitim Öğretime başlamıştır.

Okulumuzda 7 derslik, 1 Müdür odası , 1 Müdür Yardımcısı odası, 2 yemekhane , 2 mutfak, 1 depo ve 1 kalorifer kazan odası bulunmaktadır. Okulumuz giriş bölümünde öğrencilerin kişisel dolapları ve idari bölüm bulunmaktadır. Büyük bir salon ve bu salondan sınıflara , mutfağa , yemekhaneye ve tuvaletlere ulaşılmaktadır. Ayrıca bu salondan üst kata çıkılarak benzer bir salona ulaşılarak ikinci kattaki sınıflara, mutfağa , yemekhaneye ve tuvaletlere ulaşım sağlanır.

Ayrıca her sınıfta evcilik köşesi , fen ve doğa köşesi , kitaplık köşesi , müzik köşesi , artık materyalhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgköşelerinde gerekli araç-gereç, oyuncak ve kitaplar bulunmakta olup , ayrıca salonda kayrdıraklı top havuzu , maket ev ve tahterevalli bulunmaktadır.

Okulumuzda sosyal faaliyet olarak Milli bayramlar, Belirli Gün ve Haftalar kutlanmakta olup , sınıf gösterileri , yıl sonu sergileri ve diploma törenleri düzenlenmektedir.

Okulumuzda kadrosu Fahri Günay İlköğretim Okulundan bulunan ve okulumuza Kurucu Müdür olarak görevlendirilen bir Müdür ve kadrosu Yıldırım Beyazıt İlköğretim Okulundahttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgbulanan okulumuza geçici görevli bir Müdür Yardımcısı bulunmaktadır. Ayrıca okulumuzda 2 tane kadrolu öğretmenimiz ve 8 tane Usta Öğretici görev yapmaktadır.

Kutlu Doğum Anaokulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bulunduğu İlçe: TEPEBAŞI
Okulun Telefonu: 222 3201000
Okulun Faksı: 222 3200708
Okulun Adresi: ULUÖNDER MAH. YAKAPINAR SOK. NO:2
Okulun Web Adresi:
Okulun E-Posta Adresi:
Okulun Müdürü: Mustafa Asım ELBİNSOY
Okulun Öğretmen Sayısı: 10
Okulun Öğrenci Sayısı: 180
Okulun Derslik Sayısı: 7
Okulun Ulaşım Bilgileri: SERVİS
Okulun Lojman Durumu: Yok

http://eskisehir.meb.gov.tr/images/okullar/966116.JPG

Kaynak : webrehberi


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 23:44 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2