tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Anaokulu - İlköğretim (http://www.tualimforum.com/anaokulu-ilkogretim/)
-   -   Bozkandak İlköğretim Okulu Karaman - Karaman Bozkandak İlköğretim Okulu (http://www.tualimforum.com/anaokulu-ilkogretim/48085-bozkandak-ilkogretim-okulu-karaman-karaman-bozkandak-ilkogretim-okulu.html)

Pelince 21.07.10 21:22

Bozkandak İlköğretim Okulu Karaman - Karaman Bozkandak İlköğretim Okulu
 
Bozkandak İlköğretim Okulu Karaman - Karaman Bozkandak İlköğretim Okulu

Okulumuz 2005 yılında Değerli Köy Halkımızın büyük katkılarıyla ve Milli Eğitim Bakanlığının desteğiyle hizmete açılmıştır. Okulumuz üç katlı olup etrafı ihata duvarıyla çevrilidir. Okul bahçemizin ağaçlandırma ve yeşillendime çalışmalarına devam edilmektedir. Bahçemizde futbol,voleybol ve basketbol sahası mevcuttur. Okulumuz 12 Derslikli olup Müdür Odası, Müdür Yardımcısı Odası, Konferans Salonu, Fen Bilgisi Laboratuarı, Ana Sınıfı ,Öğretmenler Odası, , Kütüphane, Bilgi Teknolojisi Sınıfı, Öğretmen ve Öğrenci Lavaboları bulunmaktadır.Ayrıca iki tane projeksiyon cihazları ve fotokopi makinamız da mevcuttur.

Misyonumuz

Biz... bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21.yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.

Biz öğrencilerimizin Milli Eğitimin Genel Amaçları ve Temel ilkeleri doğrultusunda yetiştirilmesi, her şartta başarıyı elde edebilecek özgüveni kendisinde gören ve buna göre davranabilen, Atatürkçü düşünce sistemini benimsemiş bireyler olarak yetişmelerini sağlamak için varız.

Biz öğrencilerimiz ve çalışanlarımızın her zaman ve her yerde yeteri düzeyde iletişim kurma becerisi gösterebilen, sağlıklı ve mantıklı çözümler üretmek için bilimsem bilgiden yararlanmasını bilen ve kullanan, 21. yüzyılın değişenhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgşartlarına ayak uydurabilecek, ekip çalışmasına inanmış, ülke çıkarlarını her şeyin üstünde tutan, başarıyı daima ekip çalışmasında gören, bir sonraki eğitim için kendisini hazırlamış öğrenciler ile üstün nitelikli personelin geliştirilmesi asıl işimizi oluşturmaktadır.

İletişim Bilgileri

Telefon : 0338 267 22 44

Mail : mevlutgebes@hotmail.com

Adres : Karaman Merkez Bozkandak Köyü

Web site:

Kaynak : webrehberi


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:52 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2