tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Anaokulu - İlköğretim (http://www.tualimforum.com/anaokulu-ilkogretim/)
-   -   Çınaroba İlköğretim Okulu Doğanhisar Konya - Doğanhisar Çınaroba İlköğretim Okulu (http://www.tualimforum.com/anaokulu-ilkogretim/48205-cinaroba-ilkogretim-okulu-doganhisar-konya-doganhisar-cinaroba-ilkogretim-okulu.html)

Pelince 22.07.10 16:00

Çınaroba İlköğretim Okulu Doğanhisar Konya - Doğanhisar Çınaroba İlköğretim Okulu
 
Çınaroba İlköğretim Okulu Doğanhisar Konya - Doğanhisar Çınaroba İlköğretim Okulu

Çınaroba İlköğretim Okulu Konya Doğanhisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Çınaroba İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Çınaroba İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Çınaroba İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Çınaroba İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.

Çınaroba İlköğretim Okulu Tarihçesi:

Çınaroba İlköğretim Okulu Çetme İlkokulu olarak, 1929 yılında eski binasında eğitim-öğretime açılmıştır. Çetme Köyü, Köylükten sıyrılıp Kasaba olduktan sonra; adı da Çınaroba olarak değiştirilmiştir. Çetme İlkokulu da 1995 yılından sonra yeni yapılan binasında Çınaroba İlköğretim Okulu olarak eğitim öğretimehttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgdevam etmiştir. 8 sınıf ve bir ana sınıfı, 13 derslik, 1 laboratuar, bilgi işlem sınıfı, 1 Müdür ve 1 Müdür Yardımcı odası, Kalorifer Odası (Kalorifer sistemi 2005-2006 yılından itibaren sıvı yakıtlıdan katı yakıtlı sisteme dönüştürülmüştür)., Kütüphanesi ile modern bir görünüm arz eden okulumuz başarıyla eğitim öğretim faaliyetini sürdürmektedir.

Çınaroba İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Bulunduğu Yer: KONYA / DOĞANHİSAR
Adı: ÇINAROBA İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: Çınaroba iöo Doğanhisar Konya
Telefon Numarası: 332 5534822
Faks Numarası:
E-mail Adresi: 319558@meb.k12.tr
Web Adresi:

http://i28.tinypic.com/4j5k0i.jpg

http://i29.tinypic.com/2z5rklc.jpg

Kaynak : webrehberi


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 10:40 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2