tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Anaokulu - İlköğretim (http://www.tualimforum.com/anaokulu-ilkogretim/)
-   -   Özkan Atik İlköğretim Okulu Çumra Konya - Konya Çumra Özkan Atik İlköğretim Okulu (http://www.tualimforum.com/anaokulu-ilkogretim/48252-ozkan-atik-ilkogretim-okulu-cumra-konya-konya-cumra-ozkan-atik-ilkogretim-okulu.html)

Pelince 23.07.10 14:20

Özkan Atik İlköğretim Okulu Çumra Konya - Konya Çumra Özkan Atik İlköğretim Okulu
 
Özkan Atik İlköğretim Okulu Çumra Konya - Konya Çumra Özkan Atik İlköğretim Okulu

Özkan Atik İlköğretim Okulu Konya Çumra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Özkan Atik İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Özkan Atik İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Özkan Atik İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Özkan Atik İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.

Özkan Atik İlköğretim Okulu Tarihçesi:

Okulumuz 1994 yılında eğitim- öğretime 13 derslikle ilk önce Anadolu Lisesi olarak başlamış; fakat velilerin isteği üzerine 1995 – 1996 öğretim yılında İlköğretimhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgOkulu olarak eğitim öğretime devam etmiştir. Okulumuzun arsasını 1931 doğumlu İbrahim ATİK, 1938 doğumlu Ali Rıza ATİK ve 1939 doğumlu Recep ÖZKAN adlı hayırsever vatandaşlar bağışlamışlardır.Özkan ve Atik soy isimli aileler okulumuzun arsasını bağışladıklarından okulumuzun adı kendi soy isimleri olan Özkan Atikhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgile isimlendirilmiştir. Hayırsever vatandaşlarımız halen hayatta olup eğitime desteklerini sürdürmektedirler.Okulumuz Çaybaşı mahallesinde olup çevredeki mahallelerden gelen öğrencilerle birlikte eğitim- öğretim faaliyetine başarılı bir şekilde devam etmektedir.

Okulumuza 1999 yılından itibaren çevre köylerden taşımalı eğitim kapsamında öğrenciler gelmektedir.

Halen okulumuzda Beylerce, Fethiye ve Ürünlü köylerinden taşımalı eğitim kapsamında gelen öğrencilerle birlikte 196 öğrenci eğitim-öğretim faaliyetine devam etmektedir.

Özkan Atik İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Bulunduğu Yer: KONYA / ÇUMRA
Adı: ÖZKAN ATİK İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: Çaybaşi Mahallesi Cengizhan Sokak No:42 Çumra
Telefon Numarası: 332 4477318
Faks Numarası:
E-mail Adresi:
Web Adresi: -

http://i46.tinypic.com/rgwa9s.jpg

http://i49.tinypic.com/2d82vsl.jpg


Kaynak : webrehberi


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 04:32 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2