tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Anaokulu - İlköğretim (http://www.tualimforum.com/anaokulu-ilkogretim/)
-   -   Bozhüyük İlköğretim Okulu Elmalı Antalya - Antalya Elmalı Bozhuyuk İlköğretim Okulu (http://www.tualimforum.com/anaokulu-ilkogretim/50033-bozhuyuk-ilkogretim-okulu-elmali-antalya-antalya-elmali-bozhuyuk-ilkogretim-okulu.html)

Pelince 04.08.10 14:02

Bozhüyük İlköğretim Okulu Elmalı Antalya - Antalya Elmalı Bozhuyuk İlköğretim Okulu
 
Bozhüyük İlköğretim Okulu Elmalı Antalya - Antalya Elmalı Bozhuyuk İlköğretim Okulu

T.C.
ANTALYA VALİLİĞİ
ELMALI İLÇESİ BOZHÜYÜK
İLKÖĞRETİM OKULU MÜDÜRLÜĞÜ

A- OKULUN ADI: Bozhüyük İlköğretim Okulu

B- ADRESİ: Bozhüyük Köyü ELMALI /ANTALYA

C- TELEFON NUMARASI: 0 (242) 6262134

D- ÖĞRENİM ŞEKLİ: Normal Öğretim

E- OKUTULAN YABANCI DİL: İngilizce

F- OKUL MÜDÜRÜ: MUHARREM BİRCAN

OKULUN TARİHÇESİ:

Bozhüyük İlköğretim Okulu 1940 yılında ilkokul olarak eğitime başlamış. Eski bina ve lojmanlar zamanla yıkılıp yerine binalar dikilmiş. 67 öğrenci 3 öğretmen aktif kullanılabilir 5 sınıf ve bir müdür odası bulunmaktadır. Okulumuz yaklaşık olarak 4 dönüm üzerine kurulmuş ve 620 m2 bir binadan oluşmaktadır. Okulumuz köyün girişinde köyden uzakta açılmış zamanla yeni evlerin yapılması ile köy içine doğru ilerlemiştir. Okulumuzda müdür odasında internete bağlı bir bilgisayar ve tepegöz bulunmaktadır. Bir de kütüphane olarak kullanılan bir sınıf bulunmaktadır. Okulumuzda okul öncesi eğitim ( anasınıfı) uygulaması yapılmaktadır. Okulumuzun öğrenci mevcudu 69 ?dur. Kız, erkek dağılımı ise yarı yarıya sayılır. Okulun fiziki yapısı yeterlidir. Sınıflara göre öğrenci dağılımı 15-30 arasıdır. Okulumuzda bir müdür yetkili öğretmeni 2 de sınıf öğretmeni bulunmaktadır.

Öğretmenlerimiz devamlı değişim gösterdiği için başarı oranı fazla yüksek değildir. Okul aile bütçesi, veli ve bağışları ile hazırlanmaktadır. Okul aile birliği ve bağışları ile biriken miktar 3000 YTL civarındadır. Okulumuz köy ilköğretim okulu olduğu için ailelerin eğitime ve temizliğe karşı ilgisi az. Velilerimizin genel işi tarım ve hayvancılıkla, bir kısmı ise inşaat işçisi olarak çalışmaktadır. Öğrencilerimiz maddi durumları orta sevide olup giyim ve kırtasiye ihtiyaçlarını karşılayabilmektedirler. Velilerin, veli toplantısı ve okul aile birliği toplantısına katılma oranları %60 oranlarındadır. Okulumuzda 5. sınıftan sonra Ali Mumcu İ.Ö.O?na gidilmekte. Fakat fazla başarı sağlanamamaktadır. Öğrencilerimizin sözlü ifadeleri yeterli düzeyde değildir. Okulumuzda yapılacak TV, projeksiyon cihazı, bilgisayar, DVD takviyeleriyle daha çok başarıya ulaşacaktır.

Bozhuyuk İlköğretim Okulu Antalya Elmalı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Bozhuyuk İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Bozhuyuk İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldakihttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgöğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Bozhuyuk İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Bozhuyuk İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı

Bulunduğu Yer: ANTALYA / ELMALI

Adı: BOZHUYUK İLKÖĞRETİM OKULU

Adresi: Bozhüyük Köyü Elmalı-Antalya

Telefon Numarası: 242 6262134

Faks Numarası: Bilgi Yok

E-mail Adresi: Bilgi Yok

Web Adresi:

Kaynak: webrehberi


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 20:08 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2