tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Anaokulu - İlköğretim (http://www.tualimforum.com/anaokulu-ilkogretim/)
-   -   Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Has. Hast. İlköğretim Okulu D.Bakır (http://www.tualimforum.com/anaokulu-ilkogretim/64178-dicle-universitesi-tip-fakultesi-cocuk-sagligi-ve-has-hast-ilkogretim-okulu-dbakir.html)

Pelince 14.12.10 23:38

Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Has. Hast. İlköğretim Okulu D.Bakır
 
Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Has. Hast. İlköğretim Okulu Diyarbakır - Diyarbakır Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Has. Hast. İlköğretim Okulu

Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Has. Hast. İlköğretim Okulu Diyarbakır Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Has. Hast. İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Has. Hast. İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Has. Hast. İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Has. Hast. İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı

Bulunduğu Yer: DİYARBAKIR / MERKEZ

Adı: DİCLE ÜNV.T.FAK.ÇOCUK SAĞ. VE HAS. HAST. İLKÖĞRETİM OKULU

Adresi: Sur / Diyarbakır

Telefon Numarası:

Faks Numarası:

E-mail Adresi:

Web Adresi: -


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:56 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2