Çörek Otlu Lokma Çörek Otlu Lokma Çörek Otlu Lokma tarifi - Çörek Otlu Lokma nasýl yapýlýr Canýnýz atýþtýrmak istediðinde kolayca hazýrlayabileceðiniz lokmalar Malzemeler, 100 Gr margarin 1 Su bardaðý yoðurt 2 Adet yumurta (birinin beyazý üzerin için) 1 paket kabartma tozu ½ çay bardaðý çörek otu Aldýðý kadar un Þerbeti Ýçin; 3 bardak þeker 3 bardak su Yapýlýþý: Tüm malzemeyi derin bir kasenin içine alýp yumuþak bir hamur elde edin. Hamurdan ceviz büyüklüðünde parçalar koparýp elinizle yuvarlayýn. Toplarý önce yumurta akýna daha sonra çörek otuna bulayarak yap kaðýt serilmiþ fýrýn tepsisine yerleþtirin. 175 derecelik fýrýnda yaklaþýk 25-30 dakika piþirin. Soðuk þerbeti dökün. Hafif soðuduktan sonra servis yapýn. |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 20:27 . |
Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2