![]() |
Kaşarlı Muska Kaşarlı Muska MALZEMELER •1 adet yufka •1 adet yumurta •1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri •galeta unu Kızartmak için •sıvıyağ HAZIRLANIŞI Yufka 3 parmak kalınlığında şeritler halinde kesilir. Her bir şeridin bir ucuna rende kaşar konup küçük bir üçgen oluşacak şekilde katlanarak sarılır. Sarılan börekler önce çırpılmış yumurtaya batırılıp ardından galeta ununa bulanır. Unlanan börekler kızgın yağda kızartılır |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 20:46 . |
Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2