tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Arka Sıradakiler (http://www.tualimforum.com/arka-siradakiler/)
-   -   Arka Sıradakiler 152. Bölüm Özeti (http://www.tualimforum.com/arka-siradakiler/102871-arka-siradakiler-152-bolum-ozeti.html)

Başak 25.08.12 16:25

Arka Sıradakiler 152. Bölüm Özeti
 
Arka Sıradakiler 152. Bölüm Özeti

http://img207.imageshack.us/img207/3...radakiler2.jpg
Kaşif sayesinde kaçma şansını bulan Oktay’ı zor bir karar beklemektedir. Yolun bir ucu kaçak olarak gerçeği bulma serüvenine açılırken, diğer ucu ebediyen hapiste çürümek, Gamze’den, arkadaşlarından ayrı kalmak demektir. Oktay hangi yolu seçecektir! Tabii ki tek amacı vardır, masumiyetini kanıtlayıp Gamze’ye ve hayata koşmak. Mutlu olmak onların da hakkıdır çünkü! Peki bunu başarabilecek midir? Pınar ve Menderes gerçekleri itiraf edecek midir?
Sibel?in öldüğünü duyan ve herkesi ağlatan İbo Sibel’siz yapabilecek midir? Tabii ki hayır. Çünkü İbo’ya göre Sibel ölmemiştir, bu gerçeği ne yüreğine ne beynine inandırabilir İbo. Sibel’in ölmediğine inanarak İbo’nun neler yapacağı merak unsurudur. Arkadaşları onu durdurabilecekler midir? İbo’nun duygusal ve merak dolu hikayesi bu bölüm seyircisiyle buluşacak.
Ali’nin ölümüyle birlikte beş parasız kalan Zehra ve Saffet’i de zor günler beklemektedir. Bir yandan vicdan azabı diğer yandan amaçsız bir hayat onları da seçim yapmaya zorlayacaktır. Arkadaşının ölümüyle yıkılan Memo’nun da gözü dönecek, hiç almadığı kararlar alacaktır. Tabii bu kararlarda Ali’nin celladı olan Sedat’ın da rolü kaçınılmaz olacak.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 22:57 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2