tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Arka Sıradakiler (http://www.tualimforum.com/arka-siradakiler/)
-   -   Arka Sıradakiler 160. Bölüm Özeti / Sezon Finali (http://www.tualimforum.com/arka-siradakiler/102879-arka-siradakiler-160-bolum-ozeti-sezon-finali.html)

Başak 25.08.12 16:27

Arka Sıradakiler 160. Bölüm Özeti / Sezon Finali
 
Arka Sıradakiler 160. Bölüm Özeti / Sezon Finali

http://img207.imageshack.us/img207/3...radakiler2.jpg
Zehra ve Sedat evlenmeye karar verirler. Bu evlilik nasıl bir evlilik olacaktır sorusu bir merak unsurudur. Saffet, hatta Ali bu evliliğe karşı gelemezler. Saffet, Zehra’yla bir kez daha yüzleşse de Zehra’ya engel olamaz. Zehra Sedat’la neden evlendi sorusunu kurcalar herkes. Sedat’ı kendine benzettiği için mi yoksa ondan intikam almak için mi?
Şebnem, kötü niyetini kullanarak İbo’yu ayartmayı başarır. Amacı da bellidir, Melih’i öldürmek. Acaba Melih’i İbo mu öldürecek yoksa İbo’nun başı daha büyük bir belaya mı girecek? Artık tayfa da şüphelenmeye başlar çünkü Eda ortalarda yoktur. Eda doğruları mı söyledi sorularına cevap armaya başlarlar. Eda ise İbo ve Şebnem’in evinde her şeyin farkına varır ve çaresizce çırpınır. Eda, İbo’ya yardım edebilecek midir? Tayfa bu konuda ne yapacaktır? Sonu büyük bir felakete doğru giden bu gerilimli hikaye seyirciye büyük heyecan verecektir.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 17:44 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2