tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Arka Sıradakiler (http://www.tualimforum.com/arka-siradakiler/)
-   -   Arka Sıradakiler Dizisi 53.Bölüm Özeti (http://www.tualimforum.com/arka-siradakiler/20238-arka-siradakiler-dizisi-53bolum-ozeti.html)

Başak 25.11.08 20:13

Arka Sıradakiler Dizisi 53.Bölüm Özeti
 
53.Bölüm Özeti

MAVİ SAKAL’IN SIRRI ÇÖZÜLÜYOR
Oktay Buket’ten kendisine yeni bir şans vermesini ister. Buket Oktay’dan beklemediği bu tavır karşısında şaşkındır. Amerika’ya gitmekten vazgeçer. Ertesi gün ilişkilerine yeni bir başlangıç yapmak ve bunu kutlamak için lüks bir restorantta özel bir akşam yemeği planlar. Diğer tarafta Saffet, Gamze’ye pahalı bir bileklik alır. Hediyesini Gamze’ye baş başa geçirecekleri romantik bir akşam yemeğinde verecektir. Rastlantı sonucu aynı restorantta karşılaşan iki taraf da gergin zamanlar yaşar. Bir süre sonra Gamze ve Oktay masalarından ayrılıp karşı karşıya gelirler. Aralarındaki konuşma şiddetli bir tartışmaya dönüşür. Ertesi gün Gamze Saffet’in hediyesi olan bilekliği okulda kaybeder. Saffet Oktay’ın babasının vergi borcu olduğunu, bu nedenle paraya ihtiyaçları olduğunu duyunca Gamze’nin bilekliği Oktay’a vermesinden şüphelenir. Gamze’den gizli Oktay’la hesaplaşır. İbo ise; Gamze’nin bilekliğini Zehra’nın çaldığından emindir. İki olasılık üzerine gelişen olaylarla ortalık karışır.
Meral ve Saffet?in kendilerinden habersiz fotoğrafları çekilir. Memo ve Pamuk arasında okul başkanlığı için seçim rekabeti sürerken, Memo Pamuk’a kötü bir sürpriz yapar. Özge Tamer’in kendisine ilgi göstermesinden rahatsızdır. Tamer’den hoşlandığını hissettikçe ondan daha çok kaçmak ister. Tamer ise Kerem’le birlikte Oktay ve tayfasına oynayacakları oyun için Özge’ye yaklaşmaya devam eder. Tamer’in planlarından habersiz olan Özge evine gelen Tamer?e hiç beklemediği bir davranışta bulunur. Özge Tamer’i kendinden soğutmayı başardığını düşündüğü sırada; Tamer’i amacına ulaştıracak önemli bir gelişme yaşanır.
Ali’nin Barış’ın Mavi Sakal olduğuna dair şüpheleri sürüyordur. Mavi Sakal’ın sırlarla dolu defterini ele geçirmek için gizlice Barış’ın evine girer.



Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 14:22 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2