tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Arka Sıradakiler (http://www.tualimforum.com/arka-siradakiler/)
-   -   Arka Sıradakiler Dizisi 54.Bölüm Özeti (http://www.tualimforum.com/arka-siradakiler/21529-arka-siradakiler-dizisi-54bolum-ozeti.html)

Başak 07.12.08 03:55

Arka Sıradakiler Dizisi 54.Bölüm Özeti
 
54.Bölüm Özeti

GAMZE SAFFET’LE HESAPLAŞIYOR, MAVİ SAKAL YANIYOR!
Barış, Ali’den Mavi Sakal olduğunu kanıtlayan defteri almaya çalışırken defter ateşin içine düşer. Defteri kurtarmaya çalışan Barış kendini ateşe atar ve yanmaya başlar. Ali paniğe kapılıp olay yerinden kaçar. Kemal Barış’ı bulup hastaneye yetiştirir. İfade veremeyecek kadar ağır durumda olan Barış Ali’nin adını yazarak polise verir. Polis Barış’ı kasıtlı olarak ateşe ittiği gerekçesiyle Ali’nin peşine düşer. Eda Barış’ın başına gelen olayı öğrenince okulda sinir krizi geçirir. Diğer yanda polisler Saffet ve Memo’nun ifadesinden yola çıkarak defteri aramak üzere Barış’ın evine giderler. Aramalar sırasında Kemal Mavi Sakal’la ilgili önemli bir ipucu bulur.
Gamze kaybolan bilekliği bulunduğu için mutludur. Oktay Gamze’nin bilekliğini görünce Saffet’e kendisini yok yere suçladığı için imalı sözler söyleyip gider. Gamze duruma bir anlam veremez. Saffet’e Oktay’ın neden böyle davrandığını sorunca Saffet gerçeği itiraf etmek zorunda kalır. Gamze’nin bilekliği maddi yardımda bulunmak için Oktay’a verdiğinden şüphelendiğini anlatır. Gamze bunu duyunca Saffet’e çok kızar, bilekliği Saffet’e geri verir ve gider. Saffet uzun süre Gamze’ye ulaşmaya çalışır ancak Gamze kırgın ve sinirlidir. Saffet’in kendisine güvenmediğini anlayıp ayrılma kararı almayı düşünür. Akşam annesine durumu anlatırken bacaklarında kısa süreli bir kilitlenme yaşar. Felç tedavisinin etkisi olarak görülen bu durumla Gamze annesi Esra’yı da korkutur.
Nihayet okul başkanlığı seçimi yapılır. Okul Başkanının kim olduğu belli olunca Memo ve Pamuk arasındaki kıyasıya rekabet son bulur. İbo Sibel’in kendisine ayakkabı aldığını öğrenir. Bu durumdan rahatsız olup ayakkabıları Sibel’e iade eder. Sibel maddi zoruklarla mücadele edebilmek için İbo’dan gizli çalışmaya devam eder.
Kerem’in adamları Rıza’nın deposunu dağıtmak için harekete geçerken Oktay’ın kendilerini takip ettiğinden habersizdirler. Adamlar amaçlarına ulaşamadan Oktay onlara saldırır ve depoyu kurtarır.
Ali Barış’ın nasıl olduğunu öğrenmek için hastaneye gelir. Kimseye görünmemeye çalışırken bir kişiye yakalanır…




Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 00:31 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2