tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Arka Sıradakiler (http://www.tualimforum.com/arka-siradakiler/)
-   -   Arka Sıradakiler 132. Bölüm Özeti (http://www.tualimforum.com/arka-siradakiler/64395-arka-siradakiler-132-bolum-ozeti.html)

Başak 16.12.10 22:44

Arka Sıradakiler 132. Bölüm Özeti
 
Arka Sıradakiler 132. Bölüm Özeti

http://img811.imageshack.us/img811/6...sradakiler.jpg
Oktay, Gamze, Saffet üçgeninde evlilik teklifi gündeme geliyor. Kimin kime, evlilik teklif ettiği ve ne yanıt aldığı sorusu bu bölümde aydınlanıyor.

Kerem, Pınar buluşması yeni sürprizlere gebedir. Kerem büyük planı için yeni adımlar atmaya başlamıştır. Kerem’in Pınar’a verdiği çanta ve yaptıkları konuşma, Kerem’in neden bugüne kadar yakalanmadığına dair ipuçları taşımaktadır.
Zehra ile hocası arasında, ders gereği bir yakınlaşma olur. Bu yakınlaşmadan Ali’nin haberdar olup olmayacağı merak konusudur.
İbo ile Sibel arasında yaşanan büyük aşk ve dram yeni sorularla dveam ediyor! Dolandırıcaların peşinden giderek, ortadan kaybolan İbo , ortaya çıkacak mı? Düşman gözle baktıkları Sedat’ın böbreği Sibel’e uyacak mı? Böbrek nakli konusunda umutları tükenen, Sibel ve İbo düşmanlarının böbreğini kabul edecek mi? Tüm bu soruların yanıtları, bu bölümde ortaya çıkmaya başlıyor.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 06:02 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2