tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Asi (http://www.tualimforum.com/asi/)
-   -   Asi Dizisi Bölüm Özetleri - 59. Bölüm Özeti (http://www.tualimforum.com/asi/27967-asi-dizisi-bolum-ozetleri-59-bolum-ozeti.html)

Başak 07.04.09 19:17

Asi Dizisi Bölüm Özetleri - 59. Bölüm Özeti
 
Asi Dizisi Bölüm Özetleri - 59. Bölüm Özeti

Aşıkların kavgası aşkın çocuğu için…

Asya’nın kendi kızı olduğundan gittikçe şüphelenen Demir, gerçeği Asi’den duymak için baskı yapacaktır. Asi’nin inkar etmekten başka çaresi yoktur. Asi ve Demir’in her karşılaşması fırtınalar yaratır. Tartışmalar geçmiş hesaplaşmasına dönüşür. İkisinin de hem aşkı hem öfkesi dinmemiştir. Asi, Demir’in kendine yaklaşmasına izin vermez. Buna rağmen Asya ile Demir arasında gelişen arkadaşlığa engel olamaz. Gün geçtikçe Asya Demir’i sevmektedir. Bir koyunun doğumda Asi, Demir ve Asya bir araya gelir. Asya’nın başına gelen küçük bir kaza sırrın ortaya çıkmasına neden olacaktır.

İhsan Bey ve Neriman, Asya’yı vermemekte kararlıdır. Süheyla ve İhsan, iki eski aşık Asya nedeniyle karşı karşıya gelir. Demir gerçeği Asi’den öğrenmeye çalışırken Süheyla eline geçen fırsatı değerlendirir ve Asya’nın kan örneğiyle DNA testi yaptırır. Bu testin sonucu Demir’in eline geçebilecek midir?


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 23:18 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2