tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Asi (http://www.tualimforum.com/asi/)
-   -   Asi Dizisi Bölüm Özetleri - 60. Bölüm Özeti (http://www.tualimforum.com/asi/27970-asi-dizisi-bolum-ozetleri-60-bolum-ozeti.html)

Başak 07.04.09 19:18

Asi Dizisi Bölüm Özetleri - 60. Bölüm Özeti
 
Asi Dizisi Bölüm Özetleri - 60. Bölüm Özeti

Demir gerçeği öğreniyor

Demir, Asya’nın kendi kızı olduğunu öğreniyor. Kızını kaybedeceği endişesine kapılan Asi ise, kızını da alıp kayıplara karışıyor.
Asi, Demir’e gerçeği açıklamak zorunda kalır. Kendisinden, beş yıl boyunca bir kızı olduğu saklanan Demir’in Asi’ye öfkesi büyük olur. Aşıkların kavgası yeniden başlamıştır. Asi, DNA testi sonucuyla Demir’in babalık hakkını kolayca kazanacağını bilir. Mahkeme süreçleriyle kızını yıpratmak istemediğinden Demir’le uzlaşma yoluna gidecektir. Buna rağmen, torun sevincini biraz abartılı yaşayan Demir’in babası Haydar, Asya’ya geçmişin acı hatıralarından bahseder. Farkında olmadan torunu Asya’nın kafasını karıştırır. Asya hayallerinde yaşattığı babasıyla ilgili bir sırrını Demir’le paylaşır. Demir ise Asya’ya babasının yakında geleceği müjdesini verir. Asi ile uzlaşan Demir, yakında kızına kavuşacağı umuduyla yeni evini kızı için düzenler. Kızını kaybedeceği endişesine kapılan Asi, paniğe kapılır ve kızını da alıp kayıplara karışır.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 23:12 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2