tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Aşk-ı Memnu (http://www.tualimforum.com/ask-i-memnu/)
-   -   Aşkı Memnu Dizisi 52.Bölüm Özeti (http://www.tualimforum.com/ask-i-memnu/41567-aski-memnu-dizisi-52bolum-ozeti.html)

Başak 20.12.09 01:44

Aşkı Memnu Dizisi 52.Bölüm Özeti
 
Aşkı Memnu 52.Bölüm Özeti

52. Bölüm Özet

http://img145.imageshack.us/img145/3...2009121856.jpg
Behlülhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgün eli kolu bağlanıyor
Nihal konusunda Firdevshttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgin bir hamlesi ile iyice çaresiz kalan Behlül bu konuda Adnan Bey ile de bir konuşma yapıyor. Beşir Nihalhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgin Behlülhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpge olan aşkını duyduktan sonra gerçekleri ortaya çıkarmak için topladığı tüm gücünü kaybeder. Nihalhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgin yaralanmaması için buna engel olmak ister ve ardında soru işaretleri bırakarak köşkten ayrılır.
Behlül Nihal konusunda iyice köşeye sıkıştığının farkındadır. Ancak olayları nasıl kontrol edip eski haline getireceğini bilememektedir. Sonunda tek çözüm yolunun Nihalhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpge dürüstçe tüm hislerini açıklamak olduğuna karar verir.
Ancak Behlülhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgün Nihalhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgle gerçekler üzerine konuşma denemesi başarıya ulaşamadan yarıda kalır. Firdevs Hanım Behlülhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgün bu hamlesinin tüm planlarını altüst edecek bir tehlike olduğunu fark eder ve karşı atağa geçer. Behlül ile Firdevs Hanım arasındaki konuşma Behlülhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgü iyice çaresiz bırakır.

Adnan Bey her kapının ardında Nihal ile Behlülhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgün konuşulduğunu öğrenir. Bu durum onu iyice rahatsız ederken Behlülhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgle açık açık her şeyi konuşması için onu harekete de geçirir. Adnan Bey ile Behlül arasında Nihalhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgle ilgili geçecek bu konuşma herkesin hayatını çok farklı bir şekilde değiştirecektir.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 23:19 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2