tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   A-B-C-D-E-F-G ile Başlayan Rüya Tabirleri (http://www.tualimforum.com/b-c-d-e-f-g-ile-baslayan-ruya-tabirleri/)
-   -   Rüyada Göz Ağrısı Görmek - Rüyada Göz Ağrısı Görmek Açıklaması ve Yorumu - Göz Ağrısı (http://www.tualimforum.com/b-c-d-e-f-g-ile-baslayan-ruya-tabirleri/118793-ruyada-goz-agrisi-gormek-ruyada-goz-agrisi-gormek-aciklamasi-ve-yorumu-goz-agrisi.html)

Tarot 10.01.13 20:29

Rüyada Göz Ağrısı Görmek - Rüyada Göz Ağrısı Görmek Açıklaması ve Yorumu - Göz Ağrısı
 
Rüyada Göz Ağrısı Görmek - Rüyada Göz Ağrısı Görmek Açıklaması ve Yorumu - Göz Ağrısı Rüya Tabiri

Rüyada görülen göz ağrısı geçim darlığı, güçlük, unutkanlık veya dince noksanlıktır. İki gözünün ağrıdığını gören kimsenin babası hasta olur. Gözünde ağrı olduğu günü gören kimse haksız işte bulunur. Ve gözündeki ağrısı miktarınca dinini bozmasından korkulur. Gözünün, kör olmaya yaklaşacak bir şekilde ağrıdığını görse, eğer gözündeki ağrısı eksilmezse hakkında kendisinde olmayan bir söz söylenir ve bunun üzerine sevaba işarettir. Rüyada gözde görülen her noksan dindeki noksanlığa işaret eder. Gözünde ağrı olduğunu gören kimsenin evladı tarafından meydana gelecek üzüntü ve sıkıntılara işaret eder.

Rüyanızda ana nesne olarak Göz Ağrısı görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 17:31 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2