tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   A-B-C-D-E-F-G ile Başlayan Rüya Tabirleri (http://www.tualimforum.com/b-c-d-e-f-g-ile-baslayan-ruya-tabirleri/)
-   -   Rüyada Gölge Görmek - Rüyada Gölge Görmek Açıklaması ve Yorumu - Gölge Rüya Tabiri (http://www.tualimforum.com/b-c-d-e-f-g-ile-baslayan-ruya-tabirleri/118807-ruyada-golge-gormek-ruyada-golge-gormek-aciklamasi-ve-yorumu-golge-ruya-tabiri.html)

Tarot 11.01.13 00:20

Rüyada Gölge Görmek - Rüyada Gölge Görmek Açıklaması ve Yorumu - Gölge Rüya Tabiri
 
Rüyada Gölge Görmek - Rüyada Gölge Görmek Açıklaması ve Yorumu - Gölge Rüya Tabiri

Hayatta iz bırakan değerli insanlara, sultan ve yöneticiye, Kadının gördüğü gölge kocasına, İnsanın kendi gölgesi dünyasına ve durumuna, Yazın gölgesi sevinç ve refaha, Güneşte yanıp, gölgeye gelerek oraya oturmak kederden kurtulmaya; gölgede otururken üüşüyüp, güneşe giderek ısınmak yoksulluktan kurtulmaya, Kış güneşinin gölgesi kısa süren mutluluk ve sevince delalet eder.

Size zarar vermek isteyen bir düşmanınız var. Dikkatli olun.

Rüyada gölge sıkıntı, karanlık iş, hile, sinsi düşman olarak yorumlanır.

Rüyada gölge genellikle heybet ve ciddiyetle yorumlanır. Bir dağın gölgesini görmek ve o gölge altında bulunmak, bir devlet adamınin koruması altında bulunmaya delalet eder. Bir dağ gölgesine girdiğini gören, mutluluğa ve ihsana erişir. Gölgeden çıktığını gören, elindeki işini kaybeder. Köşk ve duvar gölgesi, büyük bir adam tarafından korunacağına işarettir. Ağaç gölgesi zengin ve cömert bir adam tarafından rahata kavuşturulacağına delalet eder. Bir ağacın gölgesine sığındığını görmek, iyi bir insana sığınıp ondan lütuf göreceğine işarettir. Kirmaniye göre; bir yıkık yerde gölgede oturduğunu görenin eceli yaklaşmıştır. Çadır ve hayvan gölgesi, hükümet tarafından haber alacağına ve menfaat göreceğine işarettir. Bir başka rivayete görede: Rüyada insan gölgesi, dünyaya ve dünyanın degişmesine ve dünyada bulunanlarınhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpghallerinin muhtelif olmasına işaret eder. Bazen rüyada görülen gölge, tövbe ve hidayete, Allah ve kainat hakkında tefekküre işaret eder. Fakat dans zamanında görülen gölge, yalan, batıl ve meşru olmayan bir yolla halkın malını yemeye, din ve dünyaca renkten renge girmeye işaret eder. Rüyada yazın görülen gölge, rahatlık, menfaat ve himayesine girilecek şöhret ve rütbe sahibi bir kimseye işaret eder. Kış gününde görülen gölge, üzüntü, keder ve bidata veya bidat sahibi kimselere meyletmeye işaret eder. Gölge, abid, zahid ve hafız olan alime de işaret eder. Rüyada sıcaktan gölgeye çekildiğini gören kimse, üzüntü ve kederden kurtulur ve rızka işarettir. Kadının rüyada gördügü gölge, onun kocasıdır. Kocası olmayan bir kadın rüyada gölgeye çekildiğini görse, saygı değer ve servet sahibi birisiyle evlenir. Rüyada vücudunda güneşin hararetini hissediphttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpggölgeye çekildiğini gören kimse, üzüntüden kurtularak rahatlığa kavuşur. Gölgede bulunduğundan dolayı üşüdüğünü ve oradan çıkıp güneşli bir yerde oturduğunu gören kimse, fakirlikten kurtulur.

Rüyanızda ana nesne olarak Gölge görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 13:31 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2