tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   A-B-C-D-E-F-G ile Başlayan Rüya Tabirleri (http://www.tualimforum.com/b-c-d-e-f-g-ile-baslayan-ruya-tabirleri/)
-   -   Rüyada Fırın ve Tandır Görmek - Rüyada Fırın ve Tandır Görmek Açıklaması ve Yorumu (http://www.tualimforum.com/b-c-d-e-f-g-ile-baslayan-ruya-tabirleri/119168-ruyada-firin-ve-tandir-gormek-ruyada-firin-ve-tandir-gormek-aciklamasi-ve-yorumu.html)

Tarot 15.01.13 21:34

Rüyada Fırın ve Tandır Görmek - Rüyada Fırın ve Tandır Görmek Açıklaması ve Yorumu
 
Rüyada Fırın ve Tandır Görmek - Rüyada Fırın ve Tandır Görmek Açıklaması ve Yorumu - Fırın ve Tandır Rüya Tabiri

Rüyada tandır ya da fırın kızdırdığını gören, malında ticaret, nefsinde menfaata nail olur. Tandır ve fırın yaktığını gören kimse amirliğe ehil ise amir olur. Düşmanı varsa düşmanına galip gelir. Kötü olmayan bir tandır ve fırına sahip olduğunu gören kimse, hayırsız bir kadınla evlenir. Kış günü tandır ve fırının yanında olduğunu ve ondan ısındığını görmek, mevsimsiz meyve alıp yemeye işaret eder. Yaz gününde bu rüyayı görmek, sıcaklıktan hastalığa ve kan deveranındaki basıncın yükselmesine, üzüntü ve kedere girmesine işaret eder. Bazen de tandır ve fırın, yenen yemeği midenin hazmetmesine işaret eder. Rüyada görülen fırın ve tandır sahibine veya ev sahibinin çoluk ve çocuğunun işlerini yürüten hizmetçisine işaret eder. Bazen fırın, evin malını ve sırrını muhafaza eden anbar, mahzen, kasa veya sandığına işaret eder. Çarşı fırını, hakimin evine, çocuklarınınhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgterbiye edilmesine mahsus olan meketebe ve ihtiyaçlarının bitirilmesine işaret eder. Bundan dolayı bir kimse rüyada hamurunu fırına götürse ve ekmek yaptırsa, o kimsenin ihtiyaçlarının bitmesine hastalıklardan şifa bulmasına işaret eder. Fırının alet ve takımları, o kimsenin adamları veya mesleğinde ona yardımcı olan küçükhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgçocuklarıdır. Tanıdığı fırını görmek, han, dükkan, bağ ve bostan gibi kazanç ve geçimine, hububat ve mülke işaret eder. Bazen de hayır, kötülük, fazlalık, eksiklik ve memurluk gibi rüya sahibinin kendisine veya kazanç yerine ait şeylere işaret eder.

Rüyanızda ana nesne olarak Fırın ve Tandır görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 04:28 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2