tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   A-B-C-D-E-F-G ile Başlayan Rüya Tabirleri (http://www.tualimforum.com/b-c-d-e-f-g-ile-baslayan-ruya-tabirleri/)
-   -   Rüyada Faraş Görmek - Rüyada Faraş Görmek Açıklaması ve Yorumu - Faraş Rüya Tabiri (http://www.tualimforum.com/b-c-d-e-f-g-ile-baslayan-ruya-tabirleri/119245-ruyada-faras-gormek-ruyada-faras-gormek-aciklamasi-ve-yorumu-faras-ruya-tabiri.html)

Tarot 17.01.13 19:32

Rüyada Faraş Görmek - Rüyada Faraş Görmek Açıklaması ve Yorumu - Faraş Rüya Tabiri
 
Rüyada Faraş Görmek - Rüyada Faraş Görmek Açıklaması ve Yorumu - Faraş Rüya Tabiri

Rüyada faraş görmek hayra yorumlanır. Rüyasında evde süprüntüleri bir faraşa alarak çöplüğe attığını görmek, günahlarına tövbe edip dini ödevlerini yerine getirdiğine işarettir. Bazılarına göre, faraş görmek pervasızlıkla yorumlanır. Rüyada faraş görmek bugünlerde bütün hareketlerinizde sorumsuzca davrandığınıza, bundan dolayı gerek aile içinde, gerek iş hayatınızda bir takım tatsız olayların meydana gelerek sizi huzursuz yaptığına, bütün bunların olmaması için daha ilimli davranmanız icap ettiğine işarettir. Rüyasında faraş gören kimse dolaşık bir işle karşılaşır ve bu işten kurtulmak için sıkıntı çeker. Faraşı dolu olarak görmek, buhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgkarışık işlerin süratle düzeleceğine, boş olduğunu görmek de aksine delildir.

Kişinin gizlediği şeylerin ortaya çıkacağına işaret eder. Dedikodudur.

Rüyanızda ana nesne olarak Faraş görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 10:35 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2