tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   A-B-C-D-E-F-G ile Başlayan Rüya Tabirleri (http://www.tualimforum.com/b-c-d-e-f-g-ile-baslayan-ruya-tabirleri/)
-   -   Rüyada Eziyet Etmek Görmek - Rüyada Eziyet Etmek Görmek Açıklaması ve Yorumu - Eziyet (http://www.tualimforum.com/b-c-d-e-f-g-ile-baslayan-ruya-tabirleri/119274-ruyada-eziyet-etmek-gormek-ruyada-eziyet-etmek-gormek-aciklamasi-ve-yorumu-eziyet.html)

Tarot 18.01.13 01:55

Rüyada Eziyet Etmek Görmek - Rüyada Eziyet Etmek Görmek Açıklaması ve Yorumu - Eziyet
 
Rüyada Eziyet Etmek Görmek - Rüyada Eziyet Etmek Görmek Açıklaması ve Yorumu - Eziyet Etmek Rüya Tabiri

Rüyada birine eziyet ettiğini gören kişi bir iyilik yapar anlamındadır. Rüyasında eziyete uğradığını gören kimse büyük iyilik bulur.

İnsanlara eziyet ettiğini görmek onlardan eziyeti kaldırmaya, İnsanlara eziyet veren şeyi alıp bir kenara koymak iman olgunluğuna, Birinden eza ve cefa görmek ondan gelecek iyilik ve ihsana, Bir şeyden eza ve cefa duymak sıkıntı ve ıstırapların sonahttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgermesine, kurtuluş ve refaha delalet eder.

Tam tersi büyük bir iyiliktir.

Rüyasında birine eziyet ettiğini gören bir iyilikte bulunur. Rüyasında kendisine eziyet edildiğini görende büyük bir iyilikle karşılaşır.

Rüyanızda ana nesne olarak Eziyet Etmek görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 20:30 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2