tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   A-B-C-D-E-F-G ile Başlayan Rüya Tabirleri (http://www.tualimforum.com/b-c-d-e-f-g-ile-baslayan-ruya-tabirleri/)
-   -   Rüyada Et Yemek Görmek - Rüyada Et Yemek Görmek Açıklaması ve Yorumu - Et Yemek Rüya (http://www.tualimforum.com/b-c-d-e-f-g-ile-baslayan-ruya-tabirleri/119353-ruyada-et-yemek-gormek-ruyada-et-yemek-gormek-aciklamasi-ve-yorumu-et-yemek-ruya.html)

Tarot 19.01.13 01:39

Rüyada Et Yemek Görmek - Rüyada Et Yemek Görmek Açıklaması ve Yorumu - Et Yemek Rüya
 
Rüyada Et Yemek Görmek - Rüyada Et Yemek Görmek Açıklaması ve Yorumu - Et Yemek Rüya Tabiri

Rüyada et görmek, hayır ve menfaate yorumlanır. Rüyada pişmiş et görmek ve yemek, kolaylıkla elde edilen hayır ve menfaate, kebap edilmiş et görmek ve yemek, zorlukla elde edilen menfaate, et görmek ve yemek hastalığa, et alıp satmak keder ve musibete, insanın kendi etini yemesi akrabaları hakkında dedikodu yapmaya, yenmeyecek bir hayvanın etini yemek haram mal yemeye delalet eder. Kirmani'ye göre; tencerede pişmiş et rızktır. Eti kebap olarak pişirdiğini görmek haram yemeye, kasaptan et aldığını görmek hastalığa, halka et dağıtıldığını görmek, devletin para veya eşya dağıtacağına işarettir. Ne olduğu bilinmeyen bir parça et görmek musibete, taze et dedikoduya, pastırma görmek kedere delalet eder. Sığır eti ucuzluğa, deve eti düşman malına,http://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgceylan eti güzel bir eşe, ördek eti mal ve nimete, kaplan eti şerefe, kuş eti gaddar bir adamın malına, horoz ve diğer kuş etleri bolluk ve berekete yorumlanır.

Rüyanızda ana nesne olarak Et Yemek görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 15:16 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2