tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   A-B-C-D-E-F-G ile Başlayan Rüya Tabirleri (http://www.tualimforum.com/b-c-d-e-f-g-ile-baslayan-ruya-tabirleri/)
-   -   Rüyada Eşkiya Görmek - Rüyada Eşkiya Görmek Açıklaması ve Yorumu - Eşkiya Rüya Tabiri (http://www.tualimforum.com/b-c-d-e-f-g-ile-baslayan-ruya-tabirleri/119371-ruyada-eskiya-gormek-ruyada-eskiya-gormek-aciklamasi-ve-yorumu-eskiya-ruya-tabiri.html)

Tarot 19.01.13 20:26

Rüyada Eşkiya Görmek - Rüyada Eşkiya Görmek Açıklaması ve Yorumu - Eşkiya Rüya Tabiri
 
Rüyada Eşkiya Görmek - Rüyada Eşkiya Görmek Açıklaması ve Yorumu - Eşkiya Rüya Tabiri

Rüyada eşkiya görmek, arkanızda sizi destekleyen kişinin bu destekten yoksun bırakacağına işaret eder.

Rüyada eşkıya görmek, sizi destekleyen bir kişinin bu desteği sizden çekeceğini bildirir.

Yeni koşul ve durumların ortaya çıkacağını haber verir.

Rüyada bir dağ başında eşkiya ile karşılaşıp soyulduğunuzu görmek, maddi hayatınızda bir çok zarar göreceğinize delalet eder. Bir eşkiya ile tanışıp onunla dost olduğunu görmek, işlerinizde büyük aksamalar olacağına bu yüzden zarara uğrayacağınıza işarettir. Bazılarına göre; rüyada eşkiya görmek sizi destekleyen bir dostunuz olduğuna işarettir. Eşkiya ile konuşmak ve onunla hafif bir ağız kavgası etmek, bir destekten yoksun olacağınıza, sizi koruyan bir kişinin artık sizi korumaktan vazgeçtiğine delalet eder. Rüyasında bir eşkiya tarafından yolunun kesildiğini görmek malının elinden gideceğine işarettir. Rüyasında etrafına eşkiyanın toplandığını ve fakat kendisinden bir şey alamadıklarınıhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpggören ölüm derecesinde hasta olur, sonunda iyileşir. Eşkiyadan birinin kendisini soyduğunu ve her şeyini elinden aldığını gören bir belaya uğrar veya akrabasından biri bir musibete uğrar. Rüyasında kendisinin yol keserek başka birisinin malını çaldığını gören, malı çalınan kimse tarafından bir zarara uğrar. Eşkiya olarak dağa çıktığını ve gelen geçenleri soyduğunu gören, ağır hastahttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgolur ve sonunda ölür. Bir çok eşkiyanın kendi yolunu kestiklerini ve bütün her şeyini aldıklarını gören düşmanına üstün gelir.

Rüyanızda ana nesne olarak Eşkiya görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 19:06 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2