tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   A-B-C-D-E-F-G ile Başlayan Rüya Tabirleri (http://www.tualimforum.com/b-c-d-e-f-g-ile-baslayan-ruya-tabirleri/)
-   -   Rüyada Enam Suresini Görmek - Rüyada Enam Suresini Görmek Açıklaması ve Yorumu - Enam (http://www.tualimforum.com/b-c-d-e-f-g-ile-baslayan-ruya-tabirleri/119425-ruyada-enam-suresini-gormek-ruyada-enam-suresini-gormek-aciklamasi-ve-yorumu-enam.html)

Tarot 20.01.13 19:10

Rüyada Enam Suresini Görmek - Rüyada Enam Suresini Görmek Açıklaması ve Yorumu - Enam
 
Rüyada Enam Suresini Görmek - Rüyada Enam Suresini Görmek Açıklaması ve Yorumu - Enam Suresi Rüya Tabiri

Hz. Ayşe (R.A.) buyurmuştur: En'am suresini veya sureden bir kaç ayeti rüyasında okuyan veya dinleyen veya okunduğunu gören, çoluk çocuğunun selameti, muhafazası, dünya ve ahirette hayır ile müjdelenmiştir. İbni Sirin'e göre: Dünyada ve ahirette saadete nail olur. Deve, sığır, koyun ve benzeri hayvanlar cihetinden zengin olmaya delalet eder. Caferi Sadık ise, rüya sahibini Hakk Teala ibadetle mükafatlandırır, buyurmuştur. Bir başka rivayete görede: Rüyada En'am Suresini veya ondan bir parçayı okumak veya üzerine okunduğunu görmek, çoluk çocuğun selametine, dünya ve ahirette güzel rızıkla rızıklanmaya işaretir. Rüyada En'am süresini okuduğunu görmek; iyilik ve cömertliğe, yüce Allah'ın o kimseye merhametine, dünya ve ahiret rızkına işarettir.

Rüyanızda ana nesne olarak Enam Suresini görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 19:41 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2