tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   A-B-C-D-E-F-G ile Başlayan Rüya Tabirleri (http://www.tualimforum.com/b-c-d-e-f-g-ile-baslayan-ruya-tabirleri/)
-   -   Rüyada Emanet Görmek - Rüyada Emanet Görmek Açıklaması ve Yorumu - Emanet Rüya Tabiri (http://www.tualimforum.com/b-c-d-e-f-g-ile-baslayan-ruya-tabirleri/119440-ruyada-emanet-gormek-ruyada-emanet-gormek-aciklamasi-ve-yorumu-emanet-ruya-tabiri.html)

Tarot 20.01.13 21:50

Rüyada Emanet Görmek - Rüyada Emanet Görmek Açıklaması ve Yorumu - Emanet Rüya Tabiri
 
Rüyada Emanet Görmek - Rüyada Emanet Görmek Açıklaması ve Yorumu - Emanet Rüya Tabiri

Birine emanet bir şey bırakmak sırlarını ona açmaya, Kişinin kendi eşine emanet bir şey vermesi ve eşinin onu saklaması hamile kalmasına, aldığı emaneti iade etmesi halime kalmamasına, Emanet bazen insanoğluna, onun yaratılış gayesine; emanete ihanet etmmek kulluğun bilincinde olmamaya, ahdini yerine getirmemeye; emanete sahip çıkmak, İslam dininin prensiplerine göre tanzim edilen bir hayat yaşamaya delalet eder.

Kişiye bir şey emanet edilirse ciddi, güvenilir, iyi niyetli kimselerle gizli bir işe girişir. Kendisi bir şey emanet ederse de sırrını yakın biriyle paylaşır ve dertten kurtulur.

Rüyada bir kimsenin bir adama emanet mal bırakması, o adamın o kimsenin sırrına vakıf olmasına işarettir. Bir kimsenin, rüyada emanetini bir ölüye bırakması, o kimsenin sırrını gizleyip ifşa etmeyecek bir kimseye söylemesine işarettir. Bazen bu rüya emanetin zayi ve mahvolmasına işarettir. Rüyada emaneti bir hayvana bırakmasının tabiri de böyledir. Bir kimsenin rüyada emanetini, onu korumaya ehil olmayan bir kimseye bırakması, onun sırrını ifşa edeceği birisine söylemesine işarettir. Bir kimsenin rüyada cüzdanını bir adama emanet bıraktığını görmesi, onun o adama sırlarını söylemesine işarettir. Bazı tabircilerhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgkendisine emanet bırakılan kimse gelip ve emaneti bırakan da mağluptur, dediler. Bir kimse rüyada birisine bir şey emanet olarak bıraktığını görse, o kimse o adamı kahreder. Bir kimse rüyada hanımına bir şeyi emanet olarak verdiğini ve hanımı da onu muhafaza ettiğini görse, hanımının ondan hamile olmasına işarettir.

Rüyanızda ana nesne olarak Emanet görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 15:15 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2