tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   A-B-C-D-E-F-G ile Başlayan Rüya Tabirleri (http://www.tualimforum.com/b-c-d-e-f-g-ile-baslayan-ruya-tabirleri/)
-   -   Rüyada Elmas Görmek - Rüyada Elmas Görmek Açıklaması ve Yorumu - Elmas Rüya Tabiri (http://www.tualimforum.com/b-c-d-e-f-g-ile-baslayan-ruya-tabirleri/119450-ruyada-elmas-gormek-ruyada-elmas-gormek-aciklamasi-ve-yorumu-elmas-ruya-tabiri.html)

Tarot 21.01.13 01:12

Rüyada Elmas Görmek - Rüyada Elmas Görmek Açıklaması ve Yorumu - Elmas Rüya Tabiri
 
Rüyada Elmas Görmek - Rüyada Elmas Görmek Açıklaması ve Yorumu - Elmas Rüya Tabiri

Rüyada elmas görenin talihi yolunda gidecek demektir, elmas gören kadın ise zengin ve kültürlü bir erkekle evlenecek, erkek ise anlayışlı, duygulu bir kadınla evlenecek demektir.

Elmasçı görmek dindar, ilim ehli birine delalet eder. (Ayrıca Bakınız; Pırlanta.)

Rüyada elmas şansın iyi olduğuna yorulur. Elmas gören kadın ise varlıklı ve bilgili biriyle; erkek ise anlayışlı, duygusal biriyle evlenecek anlamındadır.

Rüyada elmas görmek, zenginliğin ve saygınlığın işaretidir.

Evlilik, aşk, yuvada huzur ve mutluluktur. Parlaklığına ve büyüklüğüne göre değişir.

Rüyada elmas görmek mağrur ve kibirli, görünüşten başka hiç bir meziyeti olmayan, aksine zarar verici, gösterişe meyyal bir kadınla yorumlanır. Bir elmas yüzük alıp parmağına taktığını gören, böyle bir kadın ile evlenir. Yüzüğü parmağından çıkarıp birine verdiğini gören, karısını boşar, lekesiz parlak taş, güzel kadına, lekeli donuk elmas ise çirkin kadına delalet eder. Bir başka rivayete görede: Rüyada elmas görmek mağrur, kibirli, görünüşten başka hiç bir meziyeti olmayan, gösterişe yönelen bir kadına işarettir. Bir elmas yüzük alıp parmağına takdığını gören, böyle bir kadın ile evlenir.

Rüyanızda ana nesne olarak Elmas görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 17:31 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2