tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   A-B-C-D-E-F-G ile Başlayan Rüya Tabirleri (http://www.tualimforum.com/b-c-d-e-f-g-ile-baslayan-ruya-tabirleri/)
-   -   Rüyada Ecnebi Görmek - Rüyada Ecnebi Görmek Açıklaması ve Yorumu - Ecnebi Rüya Tabiri (http://www.tualimforum.com/b-c-d-e-f-g-ile-baslayan-ruya-tabirleri/119546-ruyada-ecnebi-gormek-ruyada-ecnebi-gormek-aciklamasi-ve-yorumu-ecnebi-ruya-tabiri.html)

Tarot 22.01.13 01:49

Rüyada Ecnebi Görmek - Rüyada Ecnebi Görmek Açıklaması ve Yorumu - Ecnebi Rüya Tabiri
 
Rüyada Ecnebi Görmek - Rüyada Ecnebi Görmek Açıklaması ve Yorumu - Ecnebi Rüya Tabiri

Rüyada başka milletten, yabancı bir dille konuşan kimseler görmek, bir kaç şekilde yorumlanır: Yolculuk, vazife, para, hediye ve eşya. Bir yabancıya yol gösterdiğini ve onunla işaretle anlaştığını gören, uzun bir yolculuğa çıkar. Bir yabancı ile birlikte bir dükkandan alış veriş ettiğini gören, bir yakınından hediye alır. Bir yabancının gümrük işleriyle ilgilendiğini gören, bir memuriyete atanır veya bir işe girer. Bir başka rivayete görede: Rüyada başka bir milletten olan bir kimseyi görmek yolculuğa işarettir. Bazen de bu rüya onun eline kolayca bir para geçmesine işarettir.

Bakınız; Yabancı.

Rüyanızda ana nesne olarak Ecnebi görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 17:51 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2