tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   A-B-C-D-E-F-G ile Başlayan Rüya Tabirleri (http://www.tualimforum.com/b-c-d-e-f-g-ile-baslayan-ruya-tabirleri/)
-   -   Rüyada Beyaz Dut Görmek - Rüyada Beyaz Dut Görmek Açıklaması ve Yorumu - Beyaz Dut (http://www.tualimforum.com/b-c-d-e-f-g-ile-baslayan-ruya-tabirleri/119601-ruyada-beyaz-dut-gormek-ruyada-beyaz-dut-gormek-aciklamasi-ve-yorumu-beyaz-dut.html)

Tarot 23.01.13 16:03

Rüyada Beyaz Dut Görmek - Rüyada Beyaz Dut Görmek Açıklaması ve Yorumu - Beyaz Dut
 
Rüyada Beyaz Dut Görmek - Rüyada Beyaz Dut Görmek Açıklaması ve Yorumu - Beyaz Dut Rüya Tabiri

Beyaz dut, bilinen ve beklenen kısmettir. Kara dut, neşe ve eğlencedir. Olmamış dut ise aşkta düş kırıklığıdır.

Dut yemek bereketli ve bol kazanca, güzel itikada, dindarlığa ve beden sıhhatine, Dut ağacı mal ve evlad sahibi kimselere, bu ağaca çıkmak varlıklı ve salih bir kimseden iyilik görmeye, Dut yaprağı elbiseye yahut zikir ehli insanahttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgdelalet eder.

Rüyada dut görmek diğerlerinin yerinizde gözü olduğunun işaretidir.

Mevsiminde beyaz dut yediğini gören ticaret yapıyorsa para kazanır, memursa maaşı artar, hasta ise iyileşir, veya çocuğu olur. Mevsimi dışında dut yediğini görmek, keder ve sıkıntıya delalet eder. Rüyasında siyah dut görenin kar ve menfaati artar. Mevsimsiz siyah dut yemek veya görmek, evde geçimsizliğe delalet eder. Bir başka rivayete görede: Rüyada mevsiminde beyaz dut yemek, rüya sahibi için menfaatli ve bol kazanca işarettir. Mevsimsiz dut yediğini gören kimse üzüntü ve kedere düşer. Dutun rengi biraz sarı çalarsa bu rüya hafif hastalığa işarettir. Kirmani demiştir ki, beyaz ve tatlı dut yiyen insan, cömert ve kerem sahibi birisi tarafından hayır ve menfaat görür. Caferi Sadık demiştir ki, siyah dut yemek, hanımı ile arasında münakaşa olacağına işarettir. Siyah dut, altına, beyazı gümüşe, dut ağacı mal ve evlad sahibi kimseye işarettir. Kırmızı dut, yiyen için dindar oluşuna, güzel itikadına ve bedenin sıhhatli olmasına işarettir.

Rüyanızda ana nesne olarak Beyaz Dut görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 20:25 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2