tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   A-B-C-D-E-F-G ile Başlayan Rüya Tabirleri (http://www.tualimforum.com/b-c-d-e-f-g-ile-baslayan-ruya-tabirleri/)
-   -   Rüyada Dost Görmek - Rüyada Dost Görmek Açıklaması ve Yorumu - Dost Rüya Tabiri (http://www.tualimforum.com/b-c-d-e-f-g-ile-baslayan-ruya-tabirleri/119643-ruyada-dost-gormek-ruyada-dost-gormek-aciklamasi-ve-yorumu-dost-ruya-tabiri.html)

Tarot 23.01.13 20:29

Rüyada Dost Görmek - Rüyada Dost Görmek Açıklaması ve Yorumu - Dost Rüya Tabiri
 
Rüyada Dost Görmek - Rüyada Dost Görmek Açıklaması ve Yorumu - Dost Rüya Tabiri

Bir kimsenin rüyada, bir başka kimseye dostluk ettiğini görmesi, kardır ve kıymetinin yüce olmasına işarettir. Rüyada edinilen dostluk kadir ve kıymetinin yüce olmasına, aklın kuvvetli oluşuna ve ondaki fazilet ve kemale ve her işin sonunu duşünmeye işarettir.

Ahlaken mazbut, arkadaşlığı ve yardımlaşması iyi olan dost kişinin kadir ve kıymet bilirliğine; akıllı, faziletli ve işin sonunu daima hesap ederek davranmaya, Kötü ahlaklı, cimri dost inanç zayıflığına, kendi örf ve geleneği dışında bir hayat tarzı izllemeye, Dostunun kendisini ziyaret ettiğini görmek sevinmeye, Çıkar ilişkilerine dayanmayan gerçek dostluk dünya ve ahiretin tüm hayırlarına ulaşmaya delalet eder.

Genelde olduğu gibi çıkar. Kişinin huzura kavuşacağına işaret eder.

Rüyanızda ana nesne olarak Dost görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 06:10 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2