tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   A-B-C-D-E-F-G ile Başlayan Rüya Tabirleri (http://www.tualimforum.com/b-c-d-e-f-g-ile-baslayan-ruya-tabirleri/)
-   -   Rüyada Donmak Görmek - Rüyada Donmak Görmek Açıklaması ve Yorumu - Donmak Rüya Tabiri (http://www.tualimforum.com/b-c-d-e-f-g-ile-baslayan-ruya-tabirleri/119651-ruyada-donmak-gormek-ruyada-donmak-gormek-aciklamasi-ve-yorumu-donmak-ruya-tabiri.html)

Tarot 23.01.13 22:55

Rüyada Donmak Görmek - Rüyada Donmak Görmek Açıklaması ve Yorumu - Donmak Rüya Tabiri
 
Rüyada Donmak Görmek - Rüyada Donmak Görmek Açıklaması ve Yorumu - Donmak Rüya Tabiri

Bir kap içine koyduğu suyun donduğunu görmek mala, Akarsuların, su birikintilerinin ve her çeşit su kütlesinin donması dargınlık ve kırgınlıkların unutulmasına yahut iş ve ticaretteki durgunluğa delalet eder. (Ayrıca Bakınız; Buz, Buzdağı, Soğuk, Üşümek.)

Rüyada soğuktan donduğunuzu görmek, çok yakın bir akrabanızın ağır bir hastalık geçireceğine, sizi donmaktan kurtardıklarını görmek ise, bir ölüm tehlikesi atlatacağınıza delalet eder. Bir başka rivayete görede: Rüyada soğuktan donduğunu görmek, bir hastalığa yakalanacağına, yakın bir dostunu kaybedeceğine işarettir. Rüyada tarladaki mahsuller donduğunu görmek ise o yıl için hasadın bereketli olacağına işarettir.

Rüyanızda ana nesne olarak Donmak görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 11:13 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2