tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   A-B-C-D-E-F-G ile Başlayan Rüya Tabirleri (http://www.tualimforum.com/b-c-d-e-f-g-ile-baslayan-ruya-tabirleri/)
-   -   Rüyada Don Lastiği Görmek - Rüyada Don Lastiği Görmek Açıklaması ve Yorumu - Don (http://www.tualimforum.com/b-c-d-e-f-g-ile-baslayan-ruya-tabirleri/119654-ruyada-don-lastigi-gormek-ruyada-don-lastigi-gormek-aciklamasi-ve-yorumu-don.html)

Tarot 24.01.13 00:39

Rüyada Don Lastiği Görmek - Rüyada Don Lastiği Görmek Açıklaması ve Yorumu - Don
 
Rüyada Don Lastiği Görmek - Rüyada Don Lastiği Görmek Açıklaması ve Yorumu - Don Lastiği Rüya Tabiri

Erkeğin uçkur görmesi eşine, kadının uçkur görmesi erkek kardeşine, amcasına, damadına yahut beyinin akrabasına, Hamile olan kadının uçkur görmesi kız doğurmasına, Erkeğin külotunda uçkur (lastik) görmesi eşi hamileyse erkek çocuk doğurmasına, Uçkurun yıllan olduğunu görmek, hanımının akrabalarından birinin kendine düşmanlık yapmasına, Uçkur insana yardımı dokunan mala da delalet eeder.

Rüyada uçkur, kadına işarettir. Kadının uçkur görmesi, erkek kardeşine, beyinin akrabasına ve amcasına işarettir. Hamile kadın için uçkur, kız çocuguna işarettir. Killotunda uçkur gören kimsenin hanımı, hamile ise erkek çocugu olur. Killotuna uçkur geçirdigini görenin bir kızı olur.

Bakınız; Uçkur.

Rüyanızda ana nesne olarak Don Lastiği görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 08:52 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2