tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   A-B-C-D-E-F-G ile Başlayan Rüya Tabirleri (http://www.tualimforum.com/b-c-d-e-f-g-ile-baslayan-ruya-tabirleri/)
-   -   Rüyada Diploma Görmek - Rüyada Diploma Görmek Açıklaması ve Yorumu - Diploma Rüya Tab (http://www.tualimforum.com/b-c-d-e-f-g-ile-baslayan-ruya-tabirleri/119729-ruyada-diploma-gormek-ruyada-diploma-gormek-aciklamasi-ve-yorumu-diploma-ruya-tab.html)

Tarot 25.01.13 00:48

Rüyada Diploma Görmek - Rüyada Diploma Görmek Açıklaması ve Yorumu - Diploma Rüya Tab
 
Rüyada Diploma Görmek - Rüyada Diploma Görmek Açıklaması ve Yorumu - Diploma Rüya Tabiri

Rüyada diploma görmek bir kaç şekilde yorumlanır: Memur iseniz amirlerinizin takdirlerine muhatap olacağınıza; tüccar iseniz kazançlı bir iş hususunda bir müessese ile anlaşma imzalamanıza; halktan biri iseniz, mahallenizde yapacağınız hayırlı bir iş için izin almış oldugunuza; ev kadını iseniz, eşinizin sizden çok memnun olduguna ve onun sevgisini kazandığınıza; ögrenci iseniz okulunuzda başarılı olmanızdan dolayı ögretmenlerinizin takdirini kazanmış oldugunuza delalet eder. Bir başka rivayete görede: Rüyada memurun diploma görmesi amir tarafından takdir edileceğine işarettir. Tüccarın bu rüyayı görmesi kazancının artacağına ve yeni müessese kuracağına işarettir. Talebenin rüyada diploma görmesi, sevineceğine ve hocası tarafından ilüfat göreceğine işarettir. Hanımın rüyadahttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgdiploma aldığını görmesi ise, kocası tarafından takdir edileceğine ev işlerinde başarılı bir hanım olduğuna işarettir. Diploma her halde takdir edilmektedir.

Yenilik, değişiklik, başlangıç olarak yorumlanır.

Rüyanızda ana nesne olarak Diploma görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:07 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2