tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   A-B-C-D-E-F-G ile Başlayan Rüya Tabirleri (http://www.tualimforum.com/b-c-d-e-f-g-ile-baslayan-ruya-tabirleri/)
-   -   Rüyada Davut (A.S.) Görmek - Rüyada Davut (A.S.) Görmek Açıklaması ve Yorumu - Davut (http://www.tualimforum.com/b-c-d-e-f-g-ile-baslayan-ruya-tabirleri/123068-ruyada-davut-gormek-ruyada-davut-gormek-aciklamasi-ve-yorumu-davut.html)

Tarot 04.03.13 22:22

Rüyada Davut (A.S.) Görmek - Rüyada Davut (A.S.) Görmek Açıklaması ve Yorumu - Davut
 
Rüyada Davut (A.S.) Görmek - Rüyada Davut (A.S.) Görmek Açıklaması ve Yorumu - Davut (A.S.) Rüya Tabiri

Sanat ve beceriye, kendi elinin emeğini yemeye, Adil yargıca yahut kimseye, Harp araç ve gereçlerine, Salih ameller işleyerek iyilerden olmaya delalet eder.

Rüyada Davud (A.S.) gören kimse, kuvvet ve otorite sahibi olur ve hatalı bir işte bulunup sonradan pişman olarak takvayı tercih eder. Bazıları, bir kimse rüyada Davud (A.S.) görse, o kimse o şehirde adaletli bir devlet adamı yahut faziletli bir başkan yahut insaflı bir hakim olur, dediler. Eğer o şehrin başkani zalim ise Allah (C.C.) onu başkana dönüştürür. Eğer zalim bir hakimi varsa onun yerine adaletlisini getirir. Bazen de Davud (A.S.)'ı görmek, kadınlarla imtihan olmaya, kadınlar tarafından meydana gelecek şiddete işarettir. Bazen de Hz. Davud (A.S.)'ı görmek, Kur'an okumaya tesbih çekmeye günah ve kötülüklerden temizlenmeye ve Allahu Teala'ya (C.C.) tövbe edip tövbesinin kabul olmasına işarettir. Bazen, Davud (A.S.)'ı görmek silaha ve demirden yapılmışhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgaletlere işarettir. Rüyayı gören, silah ve demirden alet yapan kimselerden ise, yaptığı şeylerden çok fayda görür ve ondan menfaatlanır. Bazen de bu rüya güzel akıbet ve iyi ölüm ile ölmeye işarettir. Davud (A.S.) suretine girdiğini veya O'nun elbiselerinden birini giydiğini görse, memuriyete ehil ise ona işarettir. Eğer layık degilse, onun geçim ve mesleği demirden olur yahut demirden ise mal ve menfaat görür. Geçim ve mesleği bunlarla olmayıp kendisi de salih bir kimse ise, hayrın artması ile müjdelenmeye, çok ağlamaya, huşu ve üzüntüye işarettir. Hz. Davud'un kendisini mahzun ettiğini ya da korkuttuğunu veya yüzünü ekşittiğini, görürse o kimse Allah'tan (C.C.) korksun ve halini düzeltmeye çalışsın.

Rüyanızda ana nesne olarak Davut (A.S.) görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 15:59 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2