tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   A-B-C-D-E-F-G ile Başlayan Rüya Tabirleri (http://www.tualimforum.com/b-c-d-e-f-g-ile-baslayan-ruya-tabirleri/)
-   -   Rüyada Damga Pulu Görmek - Rüyada Damga Pulu Görmek Açıklaması ve Yorumu - Damga Pulu (http://www.tualimforum.com/b-c-d-e-f-g-ile-baslayan-ruya-tabirleri/123100-ruyada-damga-pulu-gormek-ruyada-damga-pulu-gormek-aciklamasi-ve-yorumu-damga-pulu.html)

Tarot 05.03.13 01:53

Rüyada Damga Pulu Görmek - Rüyada Damga Pulu Görmek Açıklaması ve Yorumu - Damga Pulu
 
Rüyada Damga Pulu Görmek - Rüyada Damga Pulu Görmek Açıklaması ve Yorumu - Damga Pulu Rüya Tabiri

Rüyada damga görmek şöhretle yorumlanır. Rüyasında bir kağıda damga pulu yapıştırıp imzaladığını görmek, yaptığı bir iş yüzünden halk arasında tanındığına; bir kağıdı mühürle damgaladığını görmek, büyük bir iş için biriyle bir anlaşma yaptığına; bir bayiden bir çok damga pulu satın aldığını görmek, büyük bir işi başaracağına veya bir yolculuğa çıkacağına; başka birinin kendi uzattığı kağıdı damgaladığını görmek, o kişi ile arasında bir anlaşma olacağına; elindeki bir aletle bazı hayvanlara kızğın damgalar yapıphttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgonları işaretlediğini görmek, mal ve mülk sahibi olacağına işarettir. Bir başka rivayete görede: Rüyada damga pulu görmek şöhrete işarettir.

Rüyanızda ana nesne olarak Damga Pulu görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 20:53 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2