tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   A-B-C-D-E-F-G ile Başlayan Rüya Tabirleri (http://www.tualimforum.com/b-c-d-e-f-g-ile-baslayan-ruya-tabirleri/)
-   -   Rüyada Damga Görmek - Rüyada Damga Görmek Açıklaması ve Yorumu - Damga Rüya Tabiri (http://www.tualimforum.com/b-c-d-e-f-g-ile-baslayan-ruya-tabirleri/123101-ruyada-damga-gormek-ruyada-damga-gormek-aciklamasi-ve-yorumu-damga-ruya-tabiri.html)

Tarot 05.03.13 01:59

Rüyada Damga Görmek - Rüyada Damga Görmek Açıklaması ve Yorumu - Damga Rüya Tabiri
 
Rüyada Damga Görmek - Rüyada Damga Görmek Açıklaması ve Yorumu - Damga Rüya Tabiri

Madalya türü nişanı görmek yahut bunu göğsüne takınmak makam ve mevkiye, şeref ve itibara; Bir hayvanda yahut başka bir şeyde bir nişan (belirti, alameti farika) görmek, görülen şeyde meydana gelecek belirgin bir değişikliğe, Bedeninde bir nişan görmek (görünen yerde ise) bir ayıbın ortaya çıkmasına, elbise altına geliyorsa hayır ve iyilikle anılacak işler yapmaya; Biriyle nişanlardığını görmek düzenli hayata, kendini işine ve mesleğine vermeye, Nişan merasimi sevinç ve sürura, refah ve mutluluğahttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgdelalet eder. (Ayrıca Bakınız; Dağlamak.)

Rüyasında nişan töreninde bulunan kimse yeni şeyler öğrenecek ve yeni kimselerle tanışacaktır.

Rüyada kendisinin nişanla onurlandırıldığını görmek, hayatta hiç kimseden yardım görmeden kendi cabası ile başarıya ulaşacağına işarettir.

Rüyasında bir nişan töreninde bulunan kimse yeni şeyler öğrenecek, yeni kimselerle tanışacaktır. Rüyasında nişanlandığını gören kimse de beklediği gibi fırsat bulacaktır.

Bakınız; Nişan.

Rüyanızda ana nesne olarak Damga görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 13:36 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2