tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   A-B-C-D-E-F-G ile Başlayan Rüya Tabirleri (http://www.tualimforum.com/b-c-d-e-f-g-ile-baslayan-ruya-tabirleri/)
-   -   Rüyada Çulha Görmek - Rüyada Çulha Görmek Açıklaması ve Yorumu - Çulha Rüya Tabiri (http://www.tualimforum.com/b-c-d-e-f-g-ile-baslayan-ruya-tabirleri/123167-ruyada-culha-gormek-ruyada-culha-gormek-aciklamasi-ve-yorumu-culha-ruya-tabiri.html)

Tarot 06.03.13 03:17

Rüyada Çulha Görmek - Rüyada Çulha Görmek Açıklaması ve Yorumu - Çulha Rüya Tabiri
 
Rüyada Çulha Görmek - Rüyada Çulha Görmek Açıklaması ve Yorumu - Çulha Rüya Tabiri

Dünyada sefalet ve yolculukla ömür süren bir adama delalet eder. Çulhadan bir şey dokuduğunu gören, biriyle tartışır. Kendisini çulha giymiş gören gurbete gider. Bir başka rivayete görede: Rüyada çulha görmek, yolculuğu ve işindeki mihnet ve meşakkati çok olur ve halkı gayret ve harekete teşvik eder. Bazen de çulha görmek, duvar yapan ustaya, yahut dokuyucuya ya da ekinciye işarettir. Bazen de çulhanın dokunduğu şeyi görmek, hastalık, üzüntü ve kederden, iş ve yolculuğundan ve uğraşmakta olduğu işinden ayrılır. Bazen rüyada çulha görmek, işlerin kolaylığına, elbiselere, yolculuğa ve tereddüde işarettir. Bazen de çulha görmek hastanın ölümesine işarettir.

Bakınız; Dokumacı.

Rüyanızda ana nesne olarak Çulha görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 04:01 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2