tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   A-B-C-D-E-F-G ile Başlayan Rüya Tabirleri (http://www.tualimforum.com/b-c-d-e-f-g-ile-baslayan-ruya-tabirleri/)
-   -   Rüyada Çoban Yıldızı Görmek - Rüyada Çoban Yıldızı Görmek Açıklaması ve Yorumu (http://www.tualimforum.com/b-c-d-e-f-g-ile-baslayan-ruya-tabirleri/123218-ruyada-coban-yildizi-gormek-ruyada-coban-yildizi-gormek-aciklamasi-ve-yorumu.html)

Tarot 07.03.13 00:22

Rüyada Çoban Yıldızı Görmek - Rüyada Çoban Yıldızı Görmek Açıklaması ve Yorumu
 
Rüyada Çoban Yıldızı Görmek - Rüyada Çoban Yıldızı Görmek Açıklaması ve Yorumu - Çoban Yıldızı Rüya Tabiri

Güzel, şöhretli ve yabancı bir kadınla, Bu yıldıya uzanmak, onu seyretmek, bu özellikleri bulunan bir kadınla evlenmeye yahut gönül vermeye, Bazen bu yıldız doğru kılavuza, hakka götüren görüş ve kişiye delalet eder.

Rüyada çoban yıldızını görmek, güzel kadındır. Bundan dolayı rüyada çoban yıldızını gören kimse, halkı fitneye düşürerek kendisine yakınlığı bulunmayan güzel bir kadını nikah etme arzusunda bulunur. Rüyada çoban yıldızı itham edilmeye, oyuna, gülmeye ve güzelhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgelbiselere işarettir. Bir kimsenin rüyada çoban yıldızı görmesi, güzel bir kadına işarettir.

Rüyanızda ana nesne olarak Çoban Yıldızı görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 16:49 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2