tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   A-B-C-D-E-F-G ile Başlayan Rüya Tabirleri (http://www.tualimforum.com/b-c-d-e-f-g-ile-baslayan-ruya-tabirleri/)
-   -   Rüyada Çıra Görmek - Rüyada Çıra Görmek Açıklaması ve Yorumu - Çıra Rüya Tabiri (http://www.tualimforum.com/b-c-d-e-f-g-ile-baslayan-ruya-tabirleri/123392-ruyada-cira-gormek-ruyada-cira-gormek-aciklamasi-ve-yorumu-cira-ruya-tabiri.html)

Tarot 10.03.13 01:18

Rüyada Çıra Görmek - Rüyada Çıra Görmek Açıklaması ve Yorumu - Çıra Rüya Tabiri
 
Rüyada Çıra Görmek - Rüyada Çıra Görmek Açıklaması ve Yorumu - Çıra Rüya Tabiri

Rüyada çıra görmek hasrete yorumlanır. Rüyada çıra yakarak etrafını aydınlattığını görmek, uzaktan bir sevdiğinin geleceğine, çıranın söndüğünü görmek, hastalığa, çıra ile bir ateş yakmaya çalıştığını görmek, uzakta, gurbette bulunan birisinden bir haber alacağına işarettir. Bazılarına göre: Rüyada çıra görmek acı ile yorumlanır. Rüyasında bir ateşi tutuşturmak için çıra yaktığını görmek, yakınlarının birinin hastalığı veya ölümü üzerine acı çektiğine delalet eder. Çıra görmek hayırlıdır. Rüyasında çırayı herhangi şekilde kullandığını gören iyi bir aile reisidir. Bir başka rivayete görede: Rüyada çıra görmek hasrete işarettir.

Konuşma, söz, haberdir. Çıranın durumuna göre yorumlanır.

Rüyanızda ana nesne olarak Çıra görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 17:39 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2