tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   A-B-C-D-E-F-G ile Başlayan Rüya Tabirleri (http://www.tualimforum.com/b-c-d-e-f-g-ile-baslayan-ruya-tabirleri/)
-   -   Rüyada Burgu Görmek - Rüyada Burgu Görmek Açıklaması ve Yorumu - Burgu Rüya Tabiri (http://www.tualimforum.com/b-c-d-e-f-g-ile-baslayan-ruya-tabirleri/123827-ruyada-burgu-gormek-ruyada-burgu-gormek-aciklamasi-ve-yorumu-burgu-ruya-tabiri.html)

Tarot 15.03.13 23:55

Rüyada Burgu Görmek - Rüyada Burgu Görmek Açıklaması ve Yorumu - Burgu Rüya Tabiri
 
Rüyada Burgu Görmek - Rüyada Burgu Görmek Açıklaması ve Yorumu - Burgu Rüya Tabiri

Rüyada bir marangoz aleti olan burgu ile iş yaptığını görmek veya bir yeri deldiğini görmek, kişinin geçireceği küçük bir ameliyat ile tabir olunur.

Burgu rüyası, üzüntü ve acı ile yorumlanır.

Rüyada bir tahtaya burgu burguladığını görmek, kişinin yapacağı bir işi yapıp yapmamakta tereddüt ettiğine, burgunun tahtanın arka tarafından dışarı çıktığınıhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpggörmek başarısızlığa, Burguyu demir bir levhaya vidalamaya çalıştığını görmek, kişinin boş ve beyhude işlerle uğraştığına delalet eder.

Rüyasında bir şeyi burgu ile bir yere bağladığını istediğini görmek, vücudundaki bir hastalıktan dolayı ameliyat geçireceğine işarettir.

Rüyanızda ana nesne olarak Burgu görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 04:59 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2