tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > KÜLTÜR VE SANAT > Memleketini Tanı > Marmara Bölgesi > Balıkesir
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Bugünki Mesajlar


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Balıkesirdeki Liseler - Balıkesir Liseleri
Konudaki Cevap Sayısı
1
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
2988

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 24.10.09, 01:13   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Gamma Üye
 
Kedi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Feb 2008
Mesajlar: 3.713
Konular: 3171
Puan Grafiği
Rep Puanı:3699
Rep Gücü:56
RD:Kedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 45
128 Mesajına 262 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon1c Balıkesirdeki Liseler - Balıkesir Liseleri

Balıkesirdeki Liseler - Balıkesir Liseleri - Balıkesir Meslek Liseleri - Balıkesir Anadolu teknik liseleri


CUMHURİYET LİSESİ (Balıkesir, Bigadiç)

Cumhuriyet Lisesi Balıkesir Bigadiç İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Cumhuriyet Lisesi öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Cumhuriyet Lisesi resimleri (fotoğrafları), öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Cumhuriyet Lisesi SBS taban puanları, Cumhuriyet Lisesi öğrencilerinin ÖSS sınav başarıları, futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Cumhuriyet Lisesi öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.


Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Bulunduğu Yer: BALIKESİR / BİGADİÇ
Adı: CUMHURİYET LİSESİ
Adresi: FETHIBEY MAH.YENI SANAYI CADDESI
Telefon Numarası: 2666141176
Faks Numarası: 2666141176

BURHANİYE LİSESİ (Balıkesir, Burhaniye)

Burhaniye Lisesi Balıkesir Burhaniye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Burhaniye Lisesi öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Burhaniye Lisesi resimleri (fotoğrafları), öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Burhaniye Lisesi SBS taban puanları, Burhaniye Lisesi öğrencilerinin ÖSS sınav başarıları, futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Burhaniye Lisesi öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Bulunduğu Yer: BALIKESİR / BURHANİYE
Adı: BURHANİYE LİSESİ
Adresi: Burhaniye Lisesi Burhaniye Balıkesir
Telefon Numarası: 2664221522
Faks Numarası: 2664221522

DURSUNBEY ÇOK PROGRAMLI LİSE (Balıkesir, Dursunbey)

Dursunbey Çok Programlı Lise Balıkesir Dursunbey İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Dursunbey Çok Programlı Lise öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Dursunbey Çok Programlı Lise resimleri (fotoğrafları), öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Dursunbey Çok Programlı Lise SBS taban puanları, Dursunbey Çok Programlı Lise öğrencilerinin ÖSS sınav başarıları, futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Dursunbey Çok Programlı Lise öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Bulunduğu Yer: BALIKESİR / DURSUNBEY
Adı: DURSUNBEY ÇOK PROGRAMLI LİSE
Adresi: Bozyokuşmah. Cumhuriyet Caddesi No:2 Dursunbey Balıkesir
Telefon Numarası: 2666621020
Faks Numarası: 2666622744

ALTINOLUK KARDEŞ ÇAVUŞOĞLU LİSESİ (Balıkesir, Edremit)

Altınoluk Kardeş Çavuşoğlu Lisesi Balıkesir Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Altınoluk Kardeş Çavuşoğlu Lisesi öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Altınoluk Kardeş Çavuşoğlu Lisesi resimleri (fotoğrafları), öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Altınoluk Kardeş Çavuşoğlu Lisesi SBS taban puanları, Altınoluk Kardeş Çavuşoğlu Lisesi öğrencilerinin ÖSS sınav başarıları, futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Altınoluk Kardeş Çavuşoğlu Lisesi öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Bulunduğu Yer: BALIKESİR / EDREMİT
Adı: ALTINOLUK KARDEŞ ÇAVUŞOĞLU LİSESİ
Adresi: M.SİNAN CADDESİ 2. SOKAK ALTINOLUK
Telefon Numarası: 2663961047
Faks Numarası: 2663961965

EDREMİT LİSESİ (Balıkesir, Edremit)

Edremit Lisesi Balıkesir Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Edremit Lisesi öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Edremit Lisesi resimleri (fotoğrafları), öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Edremit Lisesi SBS taban puanları, Edremit Lisesi öğrencilerinin ÖSS sınav başarıları, futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Edremit Lisesi öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Bulunduğu Yer: BALIKESİR / EDREMİT
Adı: EDREMİT LİSESİ
Adresi: Hüsnü Elçin Yıldırım Caddesi No:2 Edremit Balıkesir
Telefon Numarası: 2663731221
Faks Numarası: 2663732762

ÖĞRETMEN EVİ VE AKŞAM SANAT OKULU (Balıkesir, Edremit)

Ğretmen Evi Ve Akşam Sanat Okulu Balıkesir Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Ğretmen Evi Ve Akşam Sanat Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Ğretmen Evi Ve Akşam Sanat Okulu resimleri (fotoğrafları), öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Ğretmen Evi Ve Akşam Sanat Okulu SBS taban puanları, Ğretmen Evi Ve Akşam Sanat Okulu öğrencilerinin ÖSS sınav başarıları, futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Ğretmen Evi Ve Akşam Sanat Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Bulunduğu Yer: BALIKESİR / EDREMİT
Adı: ĞRETMEN EVİ VE AKŞAM SANAT OKULU
Adresi: Cennet Ayaği Mah. Çikrikçi Yolu Edremit Balikesir
Telefon Numarası: 2663732720
Faks Numarası: 2663742922

REMZİ MOLVALIOĞLU TİC.M.LİSESİANA.OTE.TR.M.LİSESİ (Balıkesir, Edremit)

Remzi Molvalıoğlu Tic.m.lisesiana.ote.tr.m.lisesi Balıkesir Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Remzi Molvalıoğlu Tic.m.lisesiana.ote.tr.m.lisesi öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Remzi Molvalıoğlu Tic.m.lisesiana.ote.tr.m.lisesi resimleri (fotoğrafları), öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Remzi Molvalıoğlu Tic.m.lisesiana.ote.tr.m.lisesi SBS taban puanları, Remzi Molvalıoğlu Tic.m.lisesiana.ote.tr.m.lisesi öğrencilerinin ÖSS sınav başarıları, futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Remzi Molvalıoğlu Tic.m.lisesiana.ote.tr.m.lisesi öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Bulunduğu Yer: BALIKESİR / EDREMİT
Adı: REMZİ MOLVALIOĞLU TİC.M.LİSESİANA.OTE.TR.M.LİSESİ
Adresi: Ticaret Meslek Lisesi Edremit Balıkesir
Telefon Numarası: 2663731506
Faks Numarası: 2663734581

SALİH KORKUT BUDARAS LİSESİ (Balıkesir, Edremit)

Salih Korkut Budaras Lisesi Balıkesir Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Salih Korkut Budaras Lisesi öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Salih Korkut Budaras Lisesi resimleri (fotoğrafları), öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Salih Korkut Budaras Lisesi SBS taban puanları, Salih Korkut Budaras Lisesi öğrencilerinin ÖSS sınav başarıları, futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Salih Korkut Budaras Lisesi öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Bulunduğu Yer: BALIKESİR / EDREMİT
Adı: SALİH KORKUT BUDARAS LİSESİ
Adresi: EMİNKUYULAR MEVKİİ HAVRAN YOLU ÜZERİEDREMİT/BALIKESİR
Telefon Numarası: 2663730016
Faks Numarası: 2663739298

ERDEK LİSESİ (Balıkesir, Erdek)

Erdek Lisesi Balıkesir Erdek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Erdek Lisesi öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Erdek Lisesi resimleri (fotoğrafları), öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Erdek Lisesi SBS taban puanları, Erdek Lisesi öğrencilerinin ÖSS sınav başarıları, futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Erdek Lisesi öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Bulunduğu Yer: BALIKESİR / ERDEK
Adı: ERDEK LİSESİ
Adresi: YALI MAH. ORTAOKUL CADDESİ NO:3 ERDEK BALIKESİR
Telefon Numarası: 2668351045
Faks Numarası: 2668351045

KARŞIYAKA ÇOK PROGRAMLI LİSESİ (Balıkesir, Erdek)

Karşıyaka Çok Programlı Lisesi Balıkesir Erdek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Karşıyaka Çok Programlı Lisesi öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Karşıyaka Çok Programlı Lisesi resimleri (fotoğrafları), öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Karşıyaka Çok Programlı Lisesi SBS taban puanları, Karşıyaka Çok Programlı Lisesi öğrencilerinin ÖSS sınav başarıları, futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Karşıyaka Çok Programlı Lisesi öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Bulunduğu Yer: BALIKESİR / ERDEK
Adı: KARŞIYAKA ÇOK PROGRAMLI LİSESİ
Adresi: KARŞIYAKA KÖYÜ ERDEK/BALIKESİR
Telefon Numarası: 2668586107
Faks Numarası: 2668586107


6 EYLÜL ÇOK PROGRAMLI LİSESİ (Balıkesir, Gönen)

6 Eylül Çok Programlı Lisesi Balıkesir Gönen İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; 6 Eylül Çok Programlı Lisesi öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, 6 Eylül Çok Programlı Lisesi resimleri (fotoğrafları), öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, 6 Eylül Çok Programlı Lisesi SBS taban puanları, 6 Eylül Çok Programlı Lisesi öğrencilerinin ÖSS sınav başarıları, futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, 6 Eylül Çok Programlı Lisesi öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Bulunduğu Yer: BALIKESİR / GÖNEN
Adı: 6 EYLÜL ÇOK PROGRAMLI LİSESİ
Adresi: Ayvalik Caddesi No:118 Gömeç Balikesir
Telefon Numarası: 2663571548
Faks Numarası: 2663571568

GÖNEN MUSTAFA UŞDU LİSESİ (Balıkesir, Gönen)

Gönen Mustafa Uşdu Lisesi Balıkesir Gönen İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Gönen Mustafa Uşdu Lisesi öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Gönen Mustafa Uşdu Lisesi resimleri (fotoğrafları), öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Gönen Mustafa Uşdu Lisesi SBS taban puanları, Gönen Mustafa Uşdu Lisesi öğrencilerinin ÖSS sınav başarıları, futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Gönen Mustafa Uşdu Lisesi öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Bulunduğu Yer: BALIKESİR / GÖNEN
Adı: GÖNEN MUSTAFA UŞDU LİSESİ
Adresi: Reşadiye Mah.Gönen Balikesir
Telefon Numarası: 2667630924
Faks Numarası: 26676309242


ÖMER SEYFETTİN LİSESİ (Balıkesir, Gönen)

Ömer Seyfettin Lisesi Balıkesir Gönen İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Ömer Seyfettin Lisesi öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Ömer Seyfettin Lisesi resimleri (fotoğrafları), öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Ömer Seyfettin Lisesi SBS taban puanları, Ömer Seyfettin Lisesi öğrencilerinin ÖSS sınav başarıları, futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Ömer Seyfettin Lisesi öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Bulunduğu Yer: BALIKESİR / GÖNEN
Adı: ÖMER SEYFETTİN LİSESİ
Adresi: ÖMER SEYFETTIN LISESI (YDA) RÜSTEM MAH.ÖMER SEYFETTİN CADDESİ NO:46
Telefon Numarası: 2667621075
Faks Numarası: 2667624099


SARIKÖY ÇOK PROGRAMLI LİSESİ (Balıkesir, Gönen)

Sarıköy Çok Programlı Lisesi Balıkesir Gönen İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Sarıköy Çok Programlı Lisesi öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Sarıköy Çok Programlı Lisesi resimleri (fotoğrafları), öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Sarıköy Çok Programlı Lisesi SBS taban puanları, Sarıköy Çok Programlı Lisesi öğrencilerinin ÖSS sınav başarıları, futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Sarıköy Çok Programlı Lisesi öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Bulunduğu Yer: BALIKESİR / GÖNEN
Adı: SARIKÖY ÇOK PROGRAMLI LİSESİ
Adresi: Sarıköy Gönen Balıkesir
Telefon Numarası: 2667741441
Faks Numarası: 2667742585


MEHMET ÇALIŞIR ÇOK PROGRAMLI LİSESİ (Balıkesir, Havran)

Mehmet Çalışır Çok Programlı Lisesi Balıkesir Havran İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Mehmet Çalışır Çok Programlı Lisesi öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Mehmet Çalışır Çok Programlı Lisesi resimleri (fotoğrafları), öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Mehmet Çalışır Çok Programlı Lisesi SBS taban puanları, Mehmet Çalışır Çok Programlı Lisesi öğrencilerinin ÖSS sınav başarıları, futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Mehmet Çalışır Çok Programlı Lisesi öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Bulunduğu Yer: BALIKESİR / HAVRAN
Adı: MEHMET ÇALIŞIR ÇOK PROGRAMLI LİSESİ
Adresi: MEHMET ÇALIŞIR ÇOK PROĞRAMLI LİSESİ HAVRAN BALİKESİR
Telefon Numarası: 2664321077
Faks Numarası: 2664321803

GÖKYAZI LİSESİ (Balıkesir, İvrindi)
Gökçeyazı Lisesi Balıkesir İvrindi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Gökçeyazı Lisesi öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Gökçeyazı Lisesi resimleri (fotoğrafları), öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Gökçeyazı Lisesi SBS taban puanları, Gökçeyazı Lisesi öğrencilerinin ÖSS sınav başarıları, futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Gökçeyazı Lisesi öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Bulunduğu Yer: BALIKESİR / İVRİNDİ
Adı: GÖKÇEYAZI LİSESİ
Adresi: Gökçeyazibeldesi Ivrindi Balikesir
Telefon Numarası: 2664668059
Faks Numarası: 2664668059

IVRİNDİ LİSESİ (Balıkesir, İvrindi)

Ivrindi Lisesi Balıkesir İvrindi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Ivrindi Lisesi öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Ivrindi Lisesi resimleri (fotoğrafları), öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Ivrindi Lisesi SBS taban puanları, Ivrindi Lisesi öğrencilerinin ÖSS sınav başarıları, futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Ivrindi Lisesi öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Bulunduğu Yer: BALIKESİR / İVRİNDİ
Adı: IVRİNDİ LİSESİ
Adresi: ivrindi Lisesi 7 Eylül Mah. Korucu Cad. No:12
Telefon Numarası: 2664561012
Faks Numarası: 2664561522
Kedi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.10.09, 01:15   #2 (permalink)
Kullanıcı Profili
Gamma Üye
 
Kedi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Feb 2008
Mesajlar: 3.713
Konular: 3171
Puan Grafiği
Rep Puanı:3699
Rep Gücü:56
RD:Kedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 45
128 Mesajına 262 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart --->: Balıkesirdeki Liseler - Balıkesir Liseleri

KORUCU LİSESİ (Balıkesir, İvrindi)

Korucu Lisesi Balıkesir İvrindi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Korucu Lisesi öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Korucu Lisesi resimleri (fotoğrafları), öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Korucu Lisesi SBS taban puanları, Korucu Lisesi öğrencilerinin ÖSS sınav başarıları, futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Korucu Lisesi öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Bulunduğu Yer: BALIKESİR / İVRİNDİ
Adı: KORUCU LİSESİ
Adresi: Korucu Beldesi ivrindi Balikesir
Telefon Numarası: 2664646450
Faks Numarası: 2664646450

KORUCU YATILI BÖLGE İLKÖĞRETİM OKULU (Balıkesir, İvrindi)

Korucu Yatılı Bölge İlköğretim Okulu Balıkesir İvrindi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Korucu Yatılı Bölge İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Korucu Yatılı Bölge İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Korucu Yatılı Bölge İlköğretim Okulu SBS taban puanları, Korucu Yatılı Bölge İlköğretim Okulu öğrencilerinin ÖSS sınav başarıları, futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Korucu Yatılı Bölge İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Bulunduğu Yer: BALIKESİR / İVRİNDİ
Adı: KORUCU YATILI BÖLGE İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: KORUCU BELDESİ YENİ MAH.
Telefon Numarası: 2664646017
Faks Numarası: 2664646003

KEPSUT ÇOK PROGRAMLI LİSESİ (Balıkesir, Kepsut)

Kepsut Çok Programlı Lisesi Balıkesir Kepsut İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Kepsut Çok Programlı Lisesi öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Kepsut Çok Programlı Lisesi resimleri (fotoğrafları), öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Kepsut Çok Programlı Lisesi SBS taban puanları, Kepsut Çok Programlı Lisesi öğrencilerinin ÖSS sınav başarıları, futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Kepsut Çok Programlı Lisesi öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Bulunduğu Yer: BALIKESİR / KEPSUT
Adı: KEPSUT ÇOK PROGRAMLI LİSESİ
Adresi: KASAPZADE MAH.ADNAN ERCAN CAD NO:12
Telefon Numarası: 2665761281
Faks Numarası: 2665761025

ADNAN HUNCA ÇOK PROGRAMLI LİSESİ (Balıkesir, Manyas)

Adnan Hunca Çok Programlı Lisesi Balıkesir Manyas İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Adnan Hunca Çok Programlı Lisesi öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Adnan Hunca Çok Programlı Lisesi resimleri (fotoğrafları), öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Adnan Hunca Çok Programlı Lisesi SBS taban puanları, Adnan Hunca Çok Programlı Lisesi öğrencilerinin ÖSS sınav başarıları, futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Adnan Hunca Çok Programlı Lisesi öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Bulunduğu Yer: BALIKESİR / MANYAS
Adı: ADNAN HUNCA ÇOK PROGRAMLI LİSESİ
Adresi: Haydar Köyü Manyas Balıkesir
Telefon Numarası: 2668258021
Faks Numarası: 2668258021

MANYAS LİSESİ (Balıkesir, Manyas)

Manyas Lisesi Balıkesir Manyas İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Manyas Lisesi öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Manyas Lisesi resimleri (fotoğrafları), öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Manyas Lisesi SBS taban puanları, Manyas Lisesi öğrencilerinin ÖSS sınav başarıları, futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Manyas Lisesi öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Bulunduğu Yer: BALIKESİR / MANYAS
Adı: MANYAS LİSESİ
Adresi: ÇARŞI MAH. HÜKÜMET CAD.
Telefon Numarası: 2668181032
Faks Numarası: 2668181475

SALUR ÇOK PROGRAMLI LİSESİ (Balıkesir, Manyas)

Salur Çok Programlı Lisesi Balıkesir Manyas İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Salur Çok Programlı Lisesi öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Salur Çok Programlı Lisesi resimleri (fotoğrafları), öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Salur Çok Programlı Lisesi SBS taban puanları, Salur Çok Programlı Lisesi öğrencilerinin ÖSS sınav başarıları, futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Salur Çok Programlı Lisesi öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Bulunduğu Yer: BALIKESİR / MANYAS
Adı: SALUR ÇOK PROGRAMLI LİSESİ
Adresi: SALUR ÇOK PROĞRAMLI LİSESİ SALUR KASABASI
Telefon Numarası: 2668275452
Faks Numarası: 2668275551

MARMARA LİSESİ (Balıkesir, Marmara)

Marmara Lisesi Balıkesir Marmara İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Marmara Lisesi öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Marmara Lisesi resimleri (fotoğrafları), öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Marmara Lisesi SBS taban puanları, Marmara Lisesi öğrencilerinin ÖSS sınav başarıları, futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Marmara Lisesi öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Bulunduğu Yer: BALIKESİR / MARMARA
Adı: MARMARA LİSESİ
Adresi: OKULLAR MAHALLESİ ÇINARLI CADDESİ
Telefon Numarası: 2668855012
Faks Numarası: 2668855012

ADNAN MENDERES LİSESİ (Balıkesir, Merkez)

Adnan Menderes Lisesi Balıkesir Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Adnan Menderes Lisesi öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Adnan Menderes Lisesi resimleri (fotoğrafları), öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Adnan Menderes Lisesi SBS taban puanları, Adnan Menderes Lisesi öğrencilerinin ÖSS sınav başarıları, futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Adnan Menderes Lisesi öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Bulunduğu Yer: BALIKESİR / MERKEZ
Adı: ADNAN MENDERES LİSESİ
Adresi: Adnan Menderes Mah. Balıkesir
Telefon Numarası: 2662242770
Faks Numarası: 2662241353

ALBAY C. TAYYAR-NURAN OĞUZ LİSESİ (Balıkesir, Merkez)

Albay C. Tayyar-nuran Oğuz Lisesi Balıkesir Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Albay C. Tayyar-nuran Oğuz Lisesi öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Albay C. Tayyar-nuran Oğuz Lisesi resimleri (fotoğrafları), öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Albay C. Tayyar-nuran Oğuz Lisesi SBS taban puanları, Albay C. Tayyar-nuran Oğuz Lisesi öğrencilerinin ÖSS sınav başarıları, futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Albay C. Tayyar-nuran Oğuz Lisesi öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Bulunduğu Yer: BALIKESİR / MERKEZ
Adı: ALBAY C. TAYYAR-NURAN OĞUZ LİSESİ

ATATÜRK LİSESİ (Balıkesir, Merkez)

Atatürk Lisesi Balıkesir Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Atatürk Lisesi öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Atatürk Lisesi resimleri (fotoğrafları), öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Atatürk Lisesi SBS taban puanları, Atatürk Lisesi öğrencilerinin ÖSS sınav başarıları, futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Atatürk Lisesi öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Bulunduğu Yer: BALIKESİR / MERKEZ
Adı: ATATÜRK LİSESİ
Adresi: 1.SAKARYA MAH.
Telefon Numarası: 2662437306
Faks Numarası: 2662411733

BAHÇELİEVLER LİSESİ (Balıkesir, Merkez)

Bahçelievler Lisesi Balıkesir Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Bahçelievler Lisesi öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Bahçelievler Lisesi resimleri (fotoğrafları), öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Bahçelievler Lisesi SBS taban puanları, Bahçelievler Lisesi öğrencilerinin ÖSS sınav başarıları, futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Bahçelievler Lisesi öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Bulunduğu Yer: BALIKESİR / MERKEZ
Adı: BAHÇELİEVLER LİSESİ
Adresi: BAHÇELIEVLER MAH. IŞLETME CADDESI
Telefon Numarası: 2662435434
Faks Numarası: 2662454474

CUMHURİYET LİSESİ (Balıkesir, Merkez)

Cumhuriyet Lisesi Balıkesir Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Cumhuriyet Lisesi öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Cumhuriyet Lisesi resimleri (fotoğrafları), öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Cumhuriyet Lisesi SBS taban puanları, Cumhuriyet Lisesi öğrencilerinin ÖSS sınav başarıları, futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Cumhuriyet Lisesi öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Bulunduğu Yer: BALIKESİR / MERKEZ
Adı: CUMHURİYET LİSESİ
Adresi: Gündoğan Mah. Cumhuriyet Lisesi Balıkesir
Telefon Numarası: 2662414075
Faks Numarası: 2662444775

GAZİOSMANPAŞA LİSESİ (Balıkesir, Merkez)

Gaziosmanpaşa Lisesi Balıkesir Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Gaziosmanpaşa Lisesi öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Gaziosmanpaşa Lisesi resimleri (fotoğrafları), öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Gaziosmanpaşa Lisesi SBS taban puanları, Gaziosmanpaşa Lisesi öğrencilerinin ÖSS sınav başarıları, futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Gaziosmanpaşa Lisesi öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Bulunduğu Yer: BALIKESİR / MERKEZ
Adı: GAZİOSMANPAŞA LİSESİ
Adresi: GAZI OSMAN PAŞA MAH.
Telefon Numarası: 2662210089
Faks Numarası: 2662218001

HASAN BASRİ ÇANTAY LİSESİ (Balıkesir, Merkez)

Hasan Basri Çantay Lisesi Balıkesir Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Hasan Basri Çantay Lisesi öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Hasan Basri Çantay Lisesi resimleri (fotoğrafları), öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Hasan Basri Çantay Lisesi SBS taban puanları, Hasan Basri Çantay Lisesi öğrencilerinin ÖSS sınav başarıları, futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Hasan Basri Çantay Lisesi öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Bulunduğu Yer: BALIKESİR / MERKEZ
Adı: HASAN BASRİ ÇANTAY LİSESİ
Adresi: Hasan Basri Çantay Lisesi
Telefon Numarası: 2662390272
Faks Numarası: 2662390272

KADRİYE KEMAL GÜREL ANADOLU GÜZEL SAN.LİSESİ (Balıkesir, Merkez)

Kadriye Kemal Gürel Anadolu Güzel San.lisesi Balıkesir Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Kadriye Kemal Gürel Anadolu Güzel San.lisesi öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Kadriye Kemal Gürel Anadolu Güzel San.lisesi resimleri (fotoğrafları), öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Kadriye Kemal Gürel Anadolu Güzel San.lisesi SBS taban puanları, Kadriye Kemal Gürel Anadolu Güzel San.lisesi öğrencilerinin ÖSS sınav başarıları, futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Kadriye Kemal Gürel Anadolu Güzel San.lisesi öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Bulunduğu Yer: BALIKESİR / MERKEZ
Adı: KADRİYE KEMAL GÜREL ANADOLU GÜZEL SAN.LİSESİ
Adresi: Kadriye Kemal Gürel Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi
Telefon Numarası: 2662217913
Faks Numarası: 2662214410

MUHARREM HASBİ LİSESİ (Balıkesir, Merkez)

Muharrem Hasbi Lisesi Balıkesir Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Muharrem Hasbi Lisesi öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Muharrem Hasbi Lisesi resimleri (fotoğrafları), öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Muharrem Hasbi Lisesi SBS taban puanları, Muharrem Hasbi Lisesi öğrencilerinin ÖSS sınav başarıları, futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Muharrem Hasbi Lisesi öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Bulunduğu Yer: BALIKESİR / MERKEZ
Adı: MUHARREM HASBİ LİSESİ
Adresi: Altay Cad.Ege Mah.No:52
Telefon Numarası: 2662411789
Faks Numarası: 2662417589
E-mail Adresi:

ŞAMLI LİSESİ (Balıkesir, Merkez)

Şamlı Lisesi Balıkesir Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Şamlı Lisesi öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Şamlı Lisesi resimleri (fotoğrafları), öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Şamlı Lisesi SBS taban puanları, Şamlı Lisesi öğrencilerinin ÖSS sınav başarıları, futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Şamlı Lisesi öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Bulunduğu Yer: BALIKESİR / MERKEZ
Adı: ŞAMLI LİSESİ
Adresi: ÇAY MAHALLESİ ŞAMLI
Telefon Numarası: 2662875006
Faks Numarası: 2662875006

TİCARET ODASİ LİSESİ (Balıkesir, Merkez)

Ticaret Odasi Lisesi Balıkesir Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Ticaret Odasi Lisesi öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Ticaret Odasi Lisesi resimleri (fotoğrafları), öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Ticaret Odasi Lisesi SBS taban puanları, Ticaret Odasi Lisesi öğrencilerinin ÖSS sınav başarıları, futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Ticaret Odasi Lisesi öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Bulunduğu Yer: BALIKESİR / MERKEZ
Adı: TİCARET ODASİ LİSESİ
Adresi: Hasan Basri Çantay Mah. Mutlu Sok. No:2 Balıkesir
Telefon Numarası: 2662449004
Faks Numarası: 2662430536

ZÜHTÜ OZKARDAŞLAR LİSESİ (Balıkesir, Merkez)

Zühtü Ozkardaşlar Lisesi Balıkesir Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Zühtü Ozkardaşlar Lisesi öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Zühtü Ozkardaşlar Lisesi resimleri (fotoğrafları), öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Zühtü Ozkardaşlar Lisesi SBS taban puanları, Zühtü Ozkardaşlar Lisesi öğrencilerinin ÖSS sınav başarıları, futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Zühtü Ozkardaşlar Lisesi öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Bulunduğu Yer: BALIKESİR / MERKEZ
Adı: ZÜHTÜ OZKARDAŞLAR LİSESİ
Adresi: Atatürk Mah.No:1 Balıkesir
Telefon Numarası: 2662494098
Faks Numarası: 2662453230

SINDIRGI LİSESİ (Balıkesir, Sındırgı)

Sındırgı Lisesi Balıkesir Sındırgı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Sındırgı Lisesi öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Sındırgı Lisesi resimleri (fotoğrafları), öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Sındırgı Lisesi SBS taban puanları, Sındırgı Lisesi öğrencilerinin ÖSS sınav başarıları, futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Sındırgı Lisesi öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Bulunduğu Yer: BALIKESİR / SINDIRGI
Adı: SINDIRGI LİSESİ
Adresi: ÇAVDAROĞLU MAH.LİSE CADNO:14
Telefon Numarası: 2665161007
Faks Numarası: 2665161860

SUSURLUK LİSESİ (Balıkesir, Susurluk)

Susurluk Lisesi Balıkesir Susurluk İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Susurluk Lisesi öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Susurluk Lisesi resimleri (fotoğrafları), öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Susurluk Lisesi SBS taban puanları, Susurluk Lisesi öğrencilerinin ÖSS sınav başarıları, futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Susurluk Lisesi öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Bulunduğu Yer: BALIKESİR / SUSURLUK
Adı: SUSURLUK LİSESİ
Adresi: Yeni Mahalle Kültür Caddesi Susurluk Balıkesir
Telefon Numarası: 2668656607
Faks Numarası: 2668651425
--------------Tualimforum İmzam--------------
Boşverdim
Kedi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
balikesir, balikesirdeki, liseler, liseleri


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Balıkesirdeki Öğretmenevlerinin Adresi ve Telefonu - Balıkesirdeki Öğretmenevleri İle Tolga Balıkesir 0 31.03.13 00:14
Balıkesirdeki Seçim Kurulu Adresleri ve Telefonları - Balıkesirdeki Seçim Kurulları Goeben Balıkesir 0 22.03.13 19:40
Balıkesir Noter Adresleri ve Telefonları - Balıkesirdeki Noterlerin Adres ve Telefonu Tolga Balıkesir 0 20.02.13 21:05
İzmir İlinde Bulunan Liseler - İzmirde Bulunan Liseler - İzmirin Liseleri Listesi Pelince İzmir 0 18.07.10 02:43
Nevşehir Liseleri-Nevşehirde Bulunan Liseler Kedi Nevşehir 0 16.07.10 18:45


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 16:47 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2