tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Başak (http://www.tualimforum.com/basak/)
-   -   Başak Burcuna Alınacak Yılbaşı Hediyesi - Başak Burcuna Alınacak Yeni Yıl Hediyesi (http://www.tualimforum.com/basak/117380-basak-burcuna-alinacak-yilbasi-hediyesi-basak-burcuna-alinacak-yeni-yil-hediyesi.html)

Okyanus 21.12.12 17:38

Başak Burcuna Alınacak Yılbaşı Hediyesi - Başak Burcuna Alınacak Yeni Yıl Hediyesi
 
Başak Burcuna Alınacak Yılbaşı Hediyesi - Başak Burcuna Alınacak Yeni Yıl Hediyesi

Başak Burcuna Yeni Yıl Hediyesi 24 Ağustos – 23 Eylül

Başaklar pratik hediyeleri tercih edecektir. Hayatlarını kolaylaştıracak ev aletleri veya organize olmalarına yardım edecek eşyalarla onları mutlu edebilirsiniz.


Okumayı çok sevdikleri için her zaman bir kitap hediye edebilirsiniz. Sinek kaydı dış görünüşleri ile gurur duydukları için kokulu sabunlar, kaliteli losyonlar hoşlarına gidecektir. Sağlıkları konusunda çok bilinçli oldukları için organik ürünlerle dolu bir sepet onları memnun edebilir.

Elleri ile çalışmayı çok sevdikleri için elektronik matkap, dikiş makinası ya da manikür-pedikür seti seçimleriniz arasında olabilir.

Merkür’ün yönettiği bir burç olduğu için yeşil taşlı mücevherler onların bilinçlerini artıracaktır. Eğer sizde Basak burcunun elementi olan toprak elementihttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgözelliklerinden pratiklik, el mahareti ve düzene ihtiyaç duyuyorsanız toprak, çamur ve kil ile çalışabileceğiniz hobileri düşünebilirsiniz.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 20:18 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2